Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Önemli Açıklamalarda Bulundu

Burak Alaca
15.02.2023 - 14:42 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 15:03

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Şubat toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Galatasaraylı sporcuların depremzedeler için bir aylık maaşlarından vazgeçtiklerini söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Önemli Açıklamalarda Bulundu

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Şubat ayı olağan toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Özbek, Galatasaraylı sporcuların afetzedeler için bu ay maaşlarından vazgeçtiklerini söyledi.

"Allah ülkemizi bu tip felaketlerden korusun"

Depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anan Özbek "Aslında  Divan toplantısında altyapı çalışmalarımızdan bahsetmek için hazırlık yapmıştık. Fakat yaşadığımız  felaket gündemimizi değiştirdi. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Allah ülkemizi bu tip felaketlerden korusun." dedi.

"Galatasaray'ın vatan sevgisi bunu emrediyor"

Galatasaray'ın vatan sevgisinin afetzedelere yarım etmeyi emrettiğini belirten başkan Özbek "Bugün yüzde yirmisi yıkılmış vatanımızın ve orada yaşayan kardeşlerimizin yardımına koşmaktan başka yapacak bir şey yok. Galatasaray'ın vatan sevgisi bize bunu emretti." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray’dan depremzedeler için konaklama projesi
Habere Git

"Küslükleri ortadan kaldıralım birbirimiz sevelim"

Kenetlenme mesajı veren Galatasaray Başkanı "Seçildiğimiz günden beri küslükleri ortadan kaldıralım, birbirimizi sevelim diyorum. Böyle bir birleşme sonucunda yapacağımız faaliyetleri anlatmıştım. O gün geldi. Nasıl geldi? Depremde bazı aile fertlerini kaybetmiş ve evi barkı yıkılan talebelerimiz var." dedi.

"Kırgınlıkları unutup birlik olmalıyız"

Hayatın kırgın kalmak için çok kısa olduğunu söyleyen Özbek "Hayat, birbirimizi üzmememiz için çok kısa. Kırgınlıkları unutup birlik içinde olmalıyız. Zorlu günleri hep beraber atlatıp yaralarımızı saracağız. Birbirimizi sevelim ve barışalım." dedi.

"Sporcular maaşlarından vazgeçti"

Galatasaraylı sporcuların maaşlarını depremzedelere bağışladığını açıklayan Özbek "Bazı şeyler insanı şaşırtıyor. Örneğin sporcularımızın birçoğu aylık maaşlarını depremzedelere yapılan yardım faaliyetleri için almaktan vazgeçti." dedi.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel Hatay'a geri döndü
Habere Git

Volkan Demirel alkışlandı

Divan Kurulu Üyesi Can Çobanoğlu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in deprem sonrası çağrıları ve çalışmaları için "Galatasaray "İlk uyarı fişeğini atan Volkan Demirel kardeşimin gözlerinden öpüyorum. Takımı hiç önemli değil. Yüreğinde hissettiği bayrak sevgisi önemli. Ona ve ailesine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Galatasaraylı üyeler Volkan Demirel'i alkışladı.

Senin için hazırladığımız haberler