Galatasaraylı futbolcu Nihat Kahveci'yi şaşırttı: "Altyapıdan mı geldi?"

28.09.2024 - 22:34 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 22:42

Süper Lig'de Galatasaray'ın, Kasımpaşa il 3-3 berabere kaldığı maçı yorumlayan Nihat Kahveci, Sarı-Kırmızılı futbolcu hakkında ilginç sözler kullandı.

Galatasaraylı futbolcu Nihat Kahveci'yi şaşırttı: "Altyapıdan mı geldi?"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 7. haftasında lider Galatasaray, sahasında 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar bu sonuçla birlikte bu sezon ligdeki ilk puan kaybını yaşadı. Galatasaray'ı, Kontraspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. Kahveci, Sarı-Kırmızılıların yıldızı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

"Bu seviyelerde böyle olmaması lazım"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın skor üstünlüğünü koruyamaması hakkında şu yorumu yaptı: "Futbol rehaveti kaldırmaz. 3-0'dan 4-3 kazanılan maçlar görüyoruz. Bugün de olabilirdi. Bu seviyelerde böyle olmaması lazım."

"Okan hocaya yazar ama..."

Sözlerine devam eden Kahveci, "Okan hocaya yazar ama futbolculara da büyük yazar. Bu maç unutulmaz. Sezon sonunda şampiyonluk gelmediğinde bu 3-0'dan 3-3'le gelen 2 puan kaybı unutulmaz" dedi.

Osimhen yıldızlaştı

Galatasaray'da Victor Osimhen, Kasımpaşa karşısında ağları 2 kez havalandırmayı başardı. Nijeryalı yıldız böylece daha önce çıktığı 3 maçta kaydettiği 3 asistinin yanına 2 de gol eklemeyi başardı.

"Galatasaray altyapısından mı geldi?"

Nihat Kahveci, Victor Osimhen'in performansı hakkında şunları söyledi: "Bu oyuncu Galatasaray altyapısından mı geldi? Her şeyi biliyor. Bu kadar aidiyet duygusuyla burayı benimseyen ender futbolculardan biri derim. Metin Oktay selamını biliyor, Icardi sevincini biliyor..."



Senin için hazırladığımız haberler