PSV Eindhoven, Patrick Van Aanholt'u Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
30.01.2023 - 08:40 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 08:54

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Patrick Van Aanholt'a Hollanda Ligi'nden PSV Eindhoven talip oldu...

PSV Eindhoven, Patrick Van Aanholt'u Transfer Listesine Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında karşılaştığı Giresunspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek ligde üst üste 10. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılı takım bu maçın hemen ardından Sassuolo forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Patrick van Aanholt'a talip çıktı

Sarı-kırmızılı takımda bu sezonki performansı nedeniyle eleştirilen ve teknik direktör Okan Buruk tarafından kadroda düşünülmeyen Patrick van Aanholt'a talip çıktı.

Philipp Max'ın yerine Aanholt

Voetbal International sitesinde yer alan habere göre; Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven, Bundesliga'dan talipleri olan sol bek Philipp Max'ın satılması durumunda yerine Galatasaray'dan Patrick Van Aanholt ile doldurmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Lider Galatasaray seriyi, Fenerbahçe takibini sürdürdü!
Habere Git

Okan Buruk'tan Patrick van Aanholt açıklaması

Bilindiği üzere Teknik Direktör Okan Buruk, Giresunspor karşılaşması sonrası Patrick van Aanholt'un geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulunmuştu.

Galatasaray, Seferovic ve Aanholt'a uygun kulüp arıyor

Buruk, "Oynatamadığımız oyuncular var. Seferovic ve Aanholt için uygun bir kulüp olursa, onlara yardımcı olmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kasımpaşa da peşinde

Hollanda devi PSV'nin dışında Patrick van Aanholt'a Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın da talip olduğu iddia edilmişti. 

İlgini Çekebilir
Fenerli Batshuayi, Beşiktaşlı Batshuayi'yi 22 maçta geçti
Habere Git

Bu sezonki performansı

Sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki Hollandalı sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 14 maçta 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler