Galatasaraylı yıldızın aşktan yüzü gülmedi! Torreira - Devrim Özkan aşkı....

06.01.2024 - 17:37 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 17:41

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, oyuncu sevgilisi Devrim Özkan'la olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. İşte detaylar.

Galatasaraylı yıldızın aşktan yüzü gülmedi! Torreira - Devrim Özkan aşkı....

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız ismi Lucas Torreira, 25 yaşındaki oyuncu sevgilisi Devrim Özkan ile çekildiği fotoğrafları resmi sosyal medya hesabından kaldırdı. İkili ayrıca, sosyal medyadan da birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Lucas Torreira'dan "Konsantrasyon" paylaşımı

Devrim Özkan ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldıran ve Devrim Özkan'la takipleşmeyi bırakan Lucas Torreira, resmi Instagram hesabının hikaye bölümünde Trendyol Süper Lig Kupası'na baktığı fotoğrafı "Konsantrasyon" mesajı ile paylaştı.

Taraftarlardan Torreira'ya destek

Lucas Torreira'nın 3 gün önce Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına yorumlarda bulunan Galatasaraylı taraftarlar, 27 yaşındaki futbolcularına destek mesajlarında bulundu. Lucas Torreira'nın son paylaştığı fotoğrafın altına, "Abi ayrıldınız mı? Hayat bitti!" ve "Canını sıkma Lucas, taraftarlar seni çok seviyor" gibi yorumlarda bulunan taraftarlar, Uruguaylı yıldıza destek verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Galatasaray'a doğru! Icardi'nin yokluğunda gelecek
Habere Git

Yeni yıl onlara iyi gelmedi

Yeni yıla sevgilisi Lucas Torreira ile giren Devrim Özkan, Torreira ile fotoğrafına yer verdiği son paylaşıma "Sensin benim hediyem" notunu düştü. Özkan'ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. Lucas Torreira ise Devrim Özkan'ın paylaştığı fotoğrafı kendi Instagram hesabının hikaye kısmına alıntılayarak paylaştı. Çift, 5 gün sonra birbirlerini takipten çıktı ve birlikte çekildikleri görselleri kaldırdı.

Geçen günlerde evlilik sorusunu yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde menajeri ile Nişantaşı’nda görüntülenen Lucas Torreira, oyuncu sevgilisi Devrim Özkan'la ilgili "Evlilik olur mu?" sorusuna, "Her şey güzel gidiyor. Şu an bunu söyleyebilirim." yanıtını vermişti.

Torreira'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 24 maçta süre bulan Lucas Torreira tüm maçlara ilk 11'de sahaya çıktı. 27 yaşındaki Uruguaylı, bu sezonki ilk asistini Pendikspor karşısında kaydetti. Uruguaylı futbolcu ayrıca 2023 dakika sahada yer almayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler