Galatasaray, Tete transferi için anlaşma sağladı! İşte yeni takımı

Cem Ergün
24.07.2024 - 17:28 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 21:35

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Tete ile yollarını ayırıyor. İşte Brezilyalının yeni takımı ve sözleşme detayları...

Galatasaray, Tete transferi için anlaşma sağladı! İşte yeni takımı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da Tete ile yollar ayrılıyor. Sarı-Kırmızılıların geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldızın yeni adresini duyurdular.

Tete'nin yeni adresi

Yunanistan basınından SDNA'nın haberine göre; Panathianikos, Tete'nin transferi için Galatasaray ile anlaşma sağladı. Tete'nin yeni sezonda kiralık olarak Yeşil-Beyazlılarda forma giyeceği kaydedildi.

Sağlık kontrolünden geçecek

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre ise; 24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın Avusturya'daki kampından ayrılarak sağlık kontrolleri için Atina'ya gidecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı!
Habere Git

Oyuncunun menajerinin son detayları görüşmek için İstanbul'a geldiği ve transfere nokta koyulduğu ifade edildi.

2.8 milyon Euro kazanıyordu

Galatasaray, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Tete ile 4+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Kontratının bir sezonunu dolduran Tete, Galatasaray'dan 3.1 milyon Euro imza ücreti alırken, 2.8 milyon Euro da yıllık ücret kazanıyordu.

Galatasaray performansı

Geride bıraktığımız sezon fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı oyuncu, 45 maçta sahaya çıktı ve 1.648 dakika sahada kaldı. 3 gol ve 6 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler