Galatasaray taraftarı ile kırgın ayrıldı! Transferi bitmek üzere

27.10.2023 - 21:42 | Son Güncellenme: 27.10.2023 - 22:10

6. yabancı transferini guard transferine yapması beklenen Basketbol Süper Ligi ekibi Galatasaray Ekmas'ta taraftarların yakından tanıdığı takıma dönüyor.

Galatasaray taraftarı ile kırgın ayrıldı! Transferi bitmek üzere

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekibi Galatasaray Ekmas'ta taraftar dört gözle takıma yapılacak 6. yabancı oyuncu transferini bekliyor. Bu noktada takıma tanıdık bir isim katılmak üzere...

1 yılın ardından Cim Bom'a dönüyor

Donatas Urbonas'ın haberine göre Galatasaray 2021-2023 arası takımın formasını giyen 34 yaşındaki Bulgar guard Dee Bost ile anlaşma sağladı. 

Sözleşmesinde çıkış hakkı vardı

Sezon başında Fransa Ligi (LNB) ekibi Metropolitans 92 ile 2 aylık bir sözleşme imzalayan 1.88'lik oyun kurucunun takımı ile yaptığı anlaşmada başka bir takımdan teklif gelmesi halinde ayrılabileceği bir opsiyon da bulunuyordu.

İlgini Çekebilir
EuroLeague oyuncuları Ergin Ataman'ı değil Obra'yı istedi!
Habere Git

EuroLeague için ayrıldı

Geçtiğimiz sezona Sarı-Kırmızılı forma ile başlayan Dee Bost, EuroLeague'in Fransız ASVEL'in kendisine sezon içinde yaptığı teklifin ardından takımdan ayrılmıştı.

Galatasaray taraftarı kırıldı

ASVEL'in geçtiğimiz yıl kasım ayı itibariyle ilgi gösterdiği oyuncuya ilk etapta kulüpten onay çıkmamıştı. Sonrasında performansı düşen ve aralık ayında takımdan ayrılan oyuncuya Galatasaray taraftarı büyük tepki göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler