Aslan'ın rakibi Horoz!

20.01.2021 - 10:27 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 17:54

Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 19'uncu haftasında Denizlispor ile karşılaşacak Galatasaray'ın bir puan kaybına daha tahammülü yok. Kritik maç öncesi bir de sevinç yaşanıyor. Geçen sezon 14 Haziran'da oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında ayağı kırılan Fernando Muslera artık hazır. Peki bu 2 takım maça hangi 11'lerle sahaya çıkacak? İşte Galatasaray - Denizlispor maçının muhtemel 11'leri ve detayları...

Aslan'ın rakibi Horoz!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Transferdeki durgunluk sebebiyle sıkıntılı bir süreçten geçen Galatasaray, derbide de mağlup olurken, bugün Denizlispor karşısında yeniden çıkış arayacak. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile puan farkı 5'e yükselirken, sarı-kırmızılıların kritik süreçte bir hata daha yapmaması gerekiyor.

Fernando Muslera artık hazır

Galatasaray'da bu maç öncesi bir de sevinç yaşanıyor. Geçen sezon 14 Haziran'da oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında ayağı kırılan Fernando Muslera artık hazır. Uruguaylı file bekçisi aslında Beşiktaş maçından önce de hazırdı ancak kaleci departmanı derbi sonrası forma giymesini daha uygun bulmuştu. Muslera bugün 220 gün sonra formasına kavuşacak.

5 eksik

Süper Lig'in son sırasında yer alan ve bir an önce puanlara ihtiyacı olan Denizlispor'u ağırlayacak Galatasaray'da 4 eksik bulunuyor. Oğulcan, Şener, Falcao ve Emre Taşdemir'in sakatlığı devam ederken derbide kırmızı kart gören Diagne de Denizlispor'a karşı forma giyemeyecek.

11'LER BELLİ OLDU

Galatasaray: Muslera, Taylan, Babel, Belhanda, Linnes, Donk, Emre Akbaba, Saracchi, Marcao, Arda, Feghouli

Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Fabiano, Muhammet, Bergdich, Dossevi, Murawski, Recep, Sagal, Sacko, Mesanovic 

Taraftardan destek

Galatasaraylı taraftarlar transfer harekatına destek olmak için "Aslan Gibi Sponsor" etiketiyle sosyal medyada bir kampanya başlattı. Taraftarlar kulübe finansal şekilde destek olup, transferlerin sonuçlanmasını istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler