"Galibiyet hasretimiz 3 maça çıktı"

15.10.2017 - 15:50 | Son Güncellenme: 15.10.2017 - 15:50

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, TFF 1. Lig'de üç maçtır kazanamadıklarını belirterek, "Ligde yeniden çıkış yakalamak istiyoruz." dedi. 

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF 1. Lig'de mücadele eden takımları Akın Çorap Giresunspor'un dün deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile 1-1 berabere kaldığını anımsattı. 

Rakipleri karşısındaki mücadele ve futboldan memnun olmadığını dile getiren Bozbağ, kötü oyuna rağmen alınan bir puanın kendisini sevindirdiğini belirtti.

Bozbağ, Elazığspor ve Ümraniyespor maçlarının ardından Gazişehir Gaziantep karşısında da sahadan beraberlikle ayrıldıklarını hatırlatarak, "Gazişehir Gaziantep maçı hariç diğer iki karşılaşmada kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Hakem hataları ve şanssızlıklardan dolayı olmadı. Galibiyet hasretimiz 3 maça çıktı. Bu lig her sonuca açık. Kazanabilirsiniz de kaybedebilirsiniz de. Her şeye rağmen şu anda ligin namağlup tek takımıyız." diye konuştu. 

Kötü gidişata 9. haftadaki Grandmedical Manisaspor karşılaşmasını kazanarak son vermek istediklerini vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti:

"Geçmişe bir sünger çektik ve o maçları unuttuk. 22 Ekim Pazar günü evimizde oynayacağımız Grandmedical Manisaspor maçına odaklandık. Hedefimiz saha ve seyirci avantajını kullanarak 90 dakika sonunda galip gelmek. Grandmedical Manisaspor'u yenerek hem kötü gidişata 'dur' demek hem de ligde yeniden çıkış yakalamak istiyoruz."

 

Senin için hazırladığımız haberler