Galibiyeti sarılarak kutladılar!

15.06.2020 - 08:43 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 08:44

Çaykur Rizespor, sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek alt sıralardan kurtulma adına çok önemli bir galibiyete imza attı. Rizespor yöneticileri galibiyeti birbirine sarılarak kutladı. Akıllara sosyal mesafe kuralı gelse de yöneticiler bu konuda herhangi bir kaygı taşımıyor.

DETAY HABER - AJANSSPOR

Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray takımları karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-0 kazanan Rizespor oldu. Karşılaşmada ilginç bir görüntü gözlerden kaçmadı.

Rizespor yöneticileri sevinci birbirlerine sarılarak kutladı

Rizespor yöneticileri, maçın bitiminin hemen ardından 2-0'lık galibiyetin sevinciyle birbirlerine sarıldı. Aslında futbolcuların maçta yapamadıklarını yaptılar. Bu görüntüler futbolseverlerin aklına, 'Nerede sosyal mesafe?' sorusunu sordurdu.

Yöneticiler arasında test sonucu pozitif çıkan isim yok

Ancak; Rizespor yöneticilerinin bu konuda herhangi bir kaygısı yok. Çünkü yöneticilerin arasında koronavirüs testi pozitif çıkan kimse bulunmuyor.

Maç öncesi örnekler alındı

Ayrıca, Rizespor ile Galatasaray arasında oynanacak maçta görev alan herkesten mücadele öncesinde kan ve sürüntü örnekleri alındı. Bunu Rizespor yöneticisi Serkan Karavin de açıklamıştı. Toplamda ise yaklaşık 290 kişinin antikor hem de PCR testi olacağı ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler