Galibiyetlerde, transferlerde varlar puan kayıplarında yoklar!

05.10.2020 - 16:58 | Son Güncellenme: 06.10.2020 - 08:21

Galatasaray’ın sosyal medya paylaşımlarında dikkat çeken bir konu var. Galibiyetlerde yönetim ve Fatih Terim’in fotoğrafları paylaşılırken puan kayıplarında ise sadece futbolcuların fotoğraflarının paylaşıldığı görülüyor. Transferlerde ise yine yöneticiler ön planda. Gelin bu konuyu görseller üzerinden inceleyelim.

Galibiyetlerde, transferlerde varlar puan kayıplarında yoklar!

Mert ELAM-AJANSSPOR

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimi, orta sahaya bir takviye yapılamaması ve bazı oyuncuların elden çıkarılamaması nedeniyle yoğun şekilde eleştiriliyor. Bu isimlerin başında teknik direktör Fatih Terim var.

Sosyal medyada taraftarın dikkatini çeken bir konu da Galatasaray resmi Twitter hesabının maçlarda yaptığı paylaşımlar.

Bu sezon oynanan yedi karşılaşmaya bakıldığında ilginç bir nokta dikkat çekiyor. Galibiyetlerde başkan ve yöneticilerin fotoğrafları paylaşılırken puan kayıplarında sadece futbolcuların fotoğrafları yer alıyor.

Örneğin sezonun ilk resmi maçına bakalım. Gaziantep’i 3-1’le geçen Galatasaray devreye de 3-0 önde girmişti.

Devre arasında Galatasaray’ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’ın olduğu görülüyor.

2-0 kazanılan Başakşehir maçında da durum pek farklı değil. Galatasaray’ın Twitter hesabı maçtan sonra yine Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’ı paylaşıyor.

Hajduk Split’in 2-0 mağlup edildiği maçın ardından paylaşılan fotoğraflarda yine Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay var.

Galatasaray’da buraya kadar her şey güllük gülistanlıktı. 4 maçta 4 galibiyet gelmişti. Ancak Fenerbahçe maçıyla birlikte kazanamama serisi başladı ve başkan ile yöneticilerin fotoğrafları da bir anda yok oldu.

0-0 biten Fenerbahçe maçının devre arası ve maç sonunda hiç yönetici fotoğrafı paylaşılmadı. Paylaşımlarda sadece futbolcular yer aldı. (Not: Galatasaraylı yöneticiler maçı stadyumda takip etti.)

Ardından İskoçya’da Glasgow Rangers maçı oynandı. Maçtan bir gün önce kafile, Glasgow kentine ulaştı. Fotoğraf karesinde Abdurrahim Albayrak’ı görüyoruz.

Galatasaray maçta istediği sonucu alamadı ve Avrupa Ligi’ne veda etti. Maç sonu yine sadece futbolcular var.

Ve son Kasımpaşa maçı. Galatasaray deplasmanda 1-0 kaybetti ve galibiyet hasreti üç maça çıktı. Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay maçı statta takip ettiler.

Anadolu Ajansı bu üçlünün fotoğrafını servis ederken Galatasaray resmi hesabından herhangi bir paylaşım gelmedi.

Bu üçlünün galibiyetlerin haricinde transferlerde de ön planda olduğunu görüyoruz. Bu sezon yapılan 7 transferinde 6’sında en az ikisi fotoğraf karesinde yer alıyor. Hatta Kaan Kançal’la birlikte bazı transferlerde 4 kişi poz verdi. Bütün yöneticilerin formanın bir kenarından tutarak verdikleri fotoğraf kareleri dikkat çekiyor.

Profili en düşük transfer olan Kerem Aktürkoğlu’nda ise sadece Mustafa Cengiz yer aldı.

Yine yaz döneminde Galatasaray’ın geleceği olarak görülen iki ismin sözleşmeleri yenilendi: Ali Yavuz Kol ve Abdussamed Karnucu. Taraftar nezdinde popülaritesi olmayan bu imzalarda hiçbir yönetici yer almadı.

Galatasaray’ın paylaştığı maç fotoğraflarında Fatih Terim detayı da gözlerden kaçmadı. Sarı kırmızılı ekibin galip geldiği ya da devre arasına önde girdiği karşılaşmalarda Fatih Terim’in de fotoğrafları paylaşıldı.

Ancak Fenerbahçe, Rangers ve Kasımpaşa maçları sonrası Fatih Terim’in fotoğrafı paylaşılmadı. Deneyimli teknik adamın sadece açıklamaları yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler