Galip Atar, zirvede bitirmek istiyor

26.10.2017 - 14:19 | Son Güncellenme: 26.10.2017 - 14:19

Ferrari Challenge Avrupa'da mücadele eden Galip Atar, İtalya'daki son yarış öncesinde lider durumda bulunduğu 458 Challenge kategorisinde pozisyonunu korumak için mücadele edecek.

Galip Atar, yaptığı yazılı açıklamada, sezon başında Ferrari Challenge Avrupa'da birinci olmak hedefiyle yola çıktıklarını, İtalya'daki Mugello pistindeki son yarış öncesinde 16 puan farkla lider durumda olduğunu bildirdi. Yarın ve cumartesi günü yapılacak son iki yarışta hedeflerine ulaşmak için mücadele edeceklerini belirten Galip Atar, "Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarındaki pilotların katılımıyla 29 Ekim Pazar günü düzenlenecek Dünya finalinde de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve Cumhuriyet bayramımızda halkımıza ikinci bir bayram sevinci yaşatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu sezon 7 yarışçının mücadele ettiği Ferrari Challenge Avrupa 458 Challenge kategorisinde 186 puana sahip Galip Atar, son ayak öncesinde 170 puanlı Alman Holger Harmsen'in önünde birinci sırada yer alıyor. Bu iki sporcuyu 77 puanlı Japon Yoshiki Ohmura takip ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler