Galler Teknik Direktörü Page: "Türkiye'yi 5-0 yenebilirdik!"

16.06.2021 - 21:33 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 22:07

Son dakika EURO 2020 haberleri... Galler Teknik Direktörü Robert Page, Türkiye galibiyeti sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Galler Teknik Direktörü Page: "Türkiye'yi 5-0 yenebilirdik!"

AJANSSPOR - HABER

 

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı sürüyor. A Grubu'nun ikinci ayağı bugün oynanan maçlarla tamamlanacak. Grubun ilk karşılaşmasında Galler, A Milli Takımımızı 2-0'lık skorla mağlup etti. Bakü'de oynanan maçta Galler'in golleri Ramsey ve Roberts'ten geldi. Maç sonu Galler Teknik Direktörü Robert Page, sahadaki oyunu ve takımını basın mensuplarına değerlendirdi.

"İstediğimizi oynayamadık..." 

2-0'lık galibiyetin Robert Page: "Performansımızı tam olarak yansıtamadık. İlk yarıda daha fazla gol atabilirdik. Onlar gol olsaydı bu maç 4-0 veya 5-0 biterdi. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Şimdi İtalya'ya gidip rekabet edeceğiz." dedi. 

"Pozisyonlar inanılmazdı..."

Galibiyetten ötürü oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen Page: "Oyuncularımın hazırladığı pozisyonlar inanılmazdı. Daha fazla gol atabilirdik. Atamadığımız için hayal kırıklığına uğradık. Türkiye'ye saygısızlık etmek istemem ama onların İsviçre'den farklı olacağını biliyordum. Daha fazla atak yapmaya çalışacaklarını biliyordum. Sonuçtan memnunum. 4 puan toplamak harika." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler