Christophe Galtier Doğruladı, Lionel Messi Paris Saint Germain'den Ayrılıyor!

Akın Ungan
01.06.2023 - 15:57 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 16:14

Paris Saint Germain'in yıldızı Lionel Messi'nin geleceği netleşiyor. Teknik direktör Christophe Galtier, Messi'nin son maçına çıkacağını açıkladı. Detaylar.

Christophe Galtier Doğruladı, Lionel Messi Paris Saint Germain'den Ayrılıyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon sonunda Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi'nin geleceği netleşmeye başladı. PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, dünyaca ünlü yıldız hakkında açıklama yaptı.

Sözleşmesi bittiğinde takımdan ayrılacak

BBC Sport'un haberine göre Christophe Galtier, 35 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin bitmesiyle takımdan ayrılacağını duyurdu. Galtier, "Futbol tarihinin en iyi oyuncusuna koçluk yapma ayrıcalığına sahip oldum" dedi.

"Bu onun Parc des Princes'teki son maçı olacak"

Galtier, Lionel Messi'nin Paris St-Germain'deki son maçını Cumartesi günü Clermont'a karşı oynayacağını söyledi. Teknik adam, "Bu onun Parc des Princes'teki son maçı olacak ve umarım en sıcak karşılamaları alır" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Redmond Türkiye'de boğa oldu
Habere Git

Barça'ya dönmeyecek

Haberde, Messi'nin geleceği hakkında kararını verdiği belirtildi. Barcelona efsanesinin, Katalan kulübe geri dönmeyeceği kaydedildi.

Suudi Arabistan'a izinsiz ziyareti tepki çekti

Lionel Messi, Paris Saint Germain yönetiminden izinsiz şekilde Suudi Arabistan'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Messi'nin bu hareketi tepki çekerken PSG taraftar grubu protesto etti.

40 maçta 21 gol, 20 asist

Bu sezon PSG forması ile 40 resmi müsabakada görev alan Lionel Messi, 21 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Dünyaca ünlü yıldız, 20 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler