Galtier'den Burak Yılmaz'a açık kapı

20.08.2021 - 17:12 | Son Güncellenme: 20.08.2021 - 17:30

Son dakika transfer haberleri... OGC Nice Teknik Direktörü Christophe Galtier, Burak Yılmaz'ın takımına transfer olacağı iddialarını yanıtladı. İşte detaylar...

Galtier'den Burak Yılmaz'a açık kapı

AJANSSPOR - HABER

 

OGC Nice'in yeni teknik direktörü Christophe Galtier, takımının Olympique Marsilya ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerden gelen transfer sorularını yanıtlayan antrenör, Burak Yılmaz transferini yalanlamadı. 

Galtier: "Durum bu kadar basit..."

Burak Yılmaz'ın OGC Nice'e transfer olacağına ilişkin basında çıkan haberleri takip ettiğini söyleyen Galtier: "Haberleri ben de okuyorum. İyi bir oyuncu beni arayıp benimle birlikte çalışmak istediğini söylediğinde onlara her zaman olumlu geri dönüş yaparım. Durum bu kadar basit" diye konuştu.

Fikret Yılmaz: "Nice teklifte bulundu..."

9 Ağustos'ta Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına bağlanan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz: "Lille, Burak’ı kesinlikle bırakmak istemiyor. Hatta mukavelesini uzatmak istiyor. Öyle bir durum var. Burak’ın oradan ayrılması çok zor. Öyle bir ortamda kolay kolay verilmez. Sevilen oyuncuyu vermek her yerde çok zordur. Nice teklifte bulundu. Başından beri çok istiyorlar. Lille, 1 yıl daha kontratını uzatmak istiyor" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'a resmi teklif! Canlı yayında duyurdu
Habere Git

Nice 4'ledi, Lille dağıldı

Önceki sezon, Lille OSC'nin başında Fransa Ligue 1'de şampiyonluk yaşayan Christoph Galtier, ligin ikinci haftasında eski takımıyla karşılaştı. Nice'in evinde oynanan maçta son şampiyon Lille varlık gösteremezken, Galtier; eski takımını 4 farklı skorla mağlup etti. Nice'i 3 puana götüren goller; Kasper Dolberg (1' ve 64'), Hicham (5') ve Amine Gouiri (45+4 P) kaydetmişti. 

Burak Yılmaz'ın Lille'deki istatistikleri

Şampiyonluk yılında Lille OSC ile ligde 28 maça çıkan Burak Yılmaz, 16 kez fileleri havalandırırken şampiyonluğun lokomotifi olmuştu. Bu yıl, takımıyla 3 resmi maça çıkan milli takım kaptanı, 1 gol atıp 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler