Galtier’in Nice’i ‘şampiyon’ gibi oynuyor! Bordeaux dağıldı…

28.08.2021 - 19:51 | Son Güncellenme: 28.08.2021 - 20:05

Son dakika haberleri… Fransa Ligue 1 ekiplerinden OGC Nice, ligin 3. haftasında Bordeaux’u 4-0 mağlup etti. İşte detaylar…

Galtier’in Nice’i ‘şampiyon’ gibi oynuyor! Bordeaux dağıldı…

AJANSSPOR - HABER

 

Sezon başında teknik direktörlük koltuğuna Lille'in şampiyon hocası Christophe Galtier'i getiren OGC Nice, ilk 4 haftanın en formda ekipleri arasında. Bugün, içerde Bordeaux'la karşılaşan ekip; rakibini 4-0'lık skorla sahadan sildi. 

Kluivert gol perdesini açtı

Ajax ve Barcelona'nın ortak efsanesi Patrick Kluivert'in oğlu Justin Kluivert, bugünkü Bordeaux maçında gol perdesini açan oyuncu oldu. Henüz 7. dakikada rakip takım kalecisini çaresiz bırakan Kluivert, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra OGC Nice baskısı daha fazla hissedildi. 

Gouiri şov!

İlk yarıda Justin Kluivert dışında Amine Gouiri de adından söz ettirdi. Takımın 21 yaşındaki Cezayir asıllı forveti, 45 dakikada 2 gol birden attı. OGC Nice, soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle gitti. 

Son söz Thuram'ın...

Maçın ikinci yarısı, ilk yarıya kıyasla daha sakin bir tonda geçti. İki taraf da maçın skorunu kabullenmişken; bu kez sahneye takımın 20 yaşındaki önliberosu, Khephren Thuram çıktı. Maçın 85. dakikasında takımının 4'üncü golünü atan Thuram, aynı zamanda skoru da tahin etti. Böylece, OGC Nice; evinde 3 puanı 4 golle kazandı. 

İlgini Çekebilir
Payet şişeyi tribüne attı, Nice taraftarı sahaya indi! Fransa'da büyük kaos...
Habere Git

Nice maç eksiğine rağmen liderliği kovalıyor

Christophe Galtier idaresinde ligi tatsız başlangıç yapan OGC Nice, art arda gelen galibiyetlerle 2. sıraya kadar yükseldi. 7 puanla 2. sırada bulunan ekip, Marsilya maçından çıkacak kararı bekliyor. Önceki hafta, Marsilyalı Dimitri Payet'in tribünlere şişe fırlatmasıyla beraber Nice tribünleri sahaya girmişti. Deplasmanda şiddete maruz kalan Marsilya tarafı sahadan ayrılırken; maçın orta hakemi erteleme kararı almıştı. Bu maç, OGC Nice'in 1-0'lık üstünlüğüyle devam ediyordu.

Senin için hazırladığımız haberler