'Ganyan bayine' dediler Sergen Yalçın çıldırdı

09.05.2021 - 00:41 | Son Güncellenme: 09.05.2021 - 01:44

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi maç 3-1 bitti. Maç sonunda Şükrü Hanedar ile Sergen Yalçın'ın tartıştığı gündemde. Şükrü Hanedar, Sergen Yalçın'a ne dedi? İşte derbide yaşanan gerginlik...

'Ganyan bayine' dediler Sergen Yalçın çıldırdı

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Sarı-kırmızılılar, derbi galibiyetinin ardından büyük bir sevinç yaşadı. Maç sonunda ise Galatasaray'dan Beşiktaş ve Sergen Yalçın'a çarpıcı bir gönderme yapılması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca, Sergen Yalçın ile Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar arasında tartışma yaşandığı gündeme geldi. Detaylar haberde...

Yalçın'a hitaben: "Haydi ganyan bayiye"

2-1 önde soyunma odasına giden Galatasaray'da idari görevli Şükrü Hanedar,"Haydi ganyan bayine" diyerek, siyah beyazlılara sataştı. Bu sözü duyan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın bunun üzerine "Kim o sözü söyleyen" diye bağırdı. 

Sergen Yalçın: "Terbiyesiz herifler"

Hanedar'ın bu sözlerinin ardından Sergen Yalçın, "Bu ne saygısızlık. Terbiyesiz herifler. Biz sizi Vodafone Park'ta böyle mi ağırladık, böyle mi misafir ettik" dedi. Yalçın'ın tepkisi üzerine söz konusu sataşmayı yapan Hanedar'ın soyunma odasına girmesi üzerine gerilim daha fazla büyümeden son buldu.

Sosyal medyadan da gönderme yapıldı

Ayrıca kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, bir atari oyunu üzerinden sert gönderme yapıldı. Paylaşımda, bir aslanın 2 kartalı avladığı görülüyor. Söz konusu oyunda koşan bir atın olması da göze çarpıyor. Sergen Yalçın, maç sonunda "Konuşulması gereken çok konu var ama sonra konuşacağız" demişti.

SERGEN YALÇIN'IN MAÇ SONUNDAKİ AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sinan Engin, Sergen Yalçın'ın tutkusunu anlatmıştı

Bilindiği üzere Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın futbolculuk döneminden bu yana at yarışlarına ilgisi bulunuyor. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Sinan Engin, "Sergen Yalçın'ın kafası rahat olsun diye takım otobüsünü beklettik. Sergen yarışı izledi ve daha sonra otobüs hareket etti" diyerek Yalçın'ın bu tutkusunu bir yayında anlatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler