Gareth Bale, Real Madrid'den Ayrıldığını Duyurdu

Akın Ungan
01.06.2022 - 14:10 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 15:54

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale, takımdan ayrıldığını duyurdu. Bale, kişisel sosyal medya hesabından ayrılığı duyururken, kulübe teşekkür etti.

Gareth Bale, Real Madrid'den Ayrıldığını Duyurdu

AJANSSPOR HABER

Başarılı bir sezon geçirerek, UEFA Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluğunu kazanan Real Madrid'te ayrılık yaşandı. Kulübün yıldız futbolcusu, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

Sözleşmesi sona eren Gareth Bale, takımdan ayrıldığını duyurdu. Bale, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İspanyol kulübe teşekkür etti.

101 milyon Euro'ya gelmişti

Bale, Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da gösterdiği performans ile dikkat çekmişti. Dünya devi Real Madrid, 1 Eylül 2013 tarihinde yıldız oyuncu ile anlaşarak, kulübüne 101 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etti. 2020 yılında eski kulübü Tottemham'da kiralık olarak da forma giyen Bale, bu sezon sonunda sözleşmesi sona ererek, Madrid'e veda etti.

Bu sezon Real Madrid forması ile yalnızca 7 karşılaşmada forma giyen Gallerli yıldız, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Bale, İspanya kariyerinde ise toplam 258 maçta görev aldı. Bu maçlarda 106 gol atan 32 yaşındaki yıldız, 67 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler