Gareth Bale'dan Real Madrid itirafı!

23.03.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 16:48

Son dakika transfer haberleri... Tottenham'da kiralık olarak forma giyen Gareth Bale, Real Madrid'e geri dönecek mi? Yıldız futbolcu, sezon sonu ne yapacağını açıkladı.

Gareth Bale'dan Real Madrid itirafı!

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Sezon başında Real Madrid'den eski kulübü Tottenham'a kiralanan Gareth Bale, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Bale, ''Dürüst olmam gerekirse burada sadece 1 sene oynamak istedim. Amacım Real Madrid’e dönmek'' dedi.

 

'İşler yolunda gitmediğinde...'

Geride bıraktığı 2 sezonun ardından en iyi form grafiğini yaşadığını belirten 31 yaşındaki futbolcu, ''Kendimi artık zinde hissediyorum. Her zaman için bir kulüpte işler yolunda gitmediğinde uzaklaşmanın faydalı olacağını düşündüm. Şimdi Avrupa Şampiyonası için Galler’e odaklandım'' şeklinde konuştu. 

 

'İspanya’ya geri dönmek istiyorum'

Real Madrid’e geri dönmek istediğini belirten yıldız futbolcu ''Buraya gelmeden önceki planım da Spurs’da bir sezon geçirmekti. Ardından da EURO 2020. Bunları tamamladığımda İspanya’ya geri dönmek istiyorum. Orada hala 1 yıllık sözleşmem var'' ifadelerini kullandı.

 

Rekor bonservisle geldi, işler istediği gibi gitmedi

2013 yılında Tottenham'dan Real Madrid’e 101 milyon Gareth Bale, burada çıktığı 251 maçta 105 gol atıp 68 asist yaptı. Eflatun - beyazlılardaki son sezonu umduğu gibi gitmeyen Bale (20 maç - 3 gol - 2 asist) sezon başı Tottenham’a kiralık olarak döndü.

 

Galli futbolcu, bu sezon Ada ekibinde 24 maça çıkarken 10 gol atıp 5 asist yaptı.

 

Senin için hazırladığımız haberler