Garnier C vitamini serum nedir, kullanıcı yorumu, fiyatı ve ne işe yarar?

05.02.2022 - 23:49 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 18:21

Son günlerde gündeme gelen Garnier C vitamini serum merak konusu oldu. Garnier C vitamini serum nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır ve kullanan yorumları gibi aramalar sürüyor. İşte detaylar...

Garnier C vitamini serum nedir, kullanıcı yorumu, fiyatı ve ne işe yarar?

AJANSSPOR PLUS

Son günlerde sosyal medyada en çok aranan ve merak edilen konular arasına giren Garnier C vitamini serum hakkında detaylı bilgiler hazırladık. İşte merak edilen tüm detaylar...

Garnier serum nasıl kullanılır?

Bir tam dolum damlalığı temiz bir cilde uygulayın, nazikçe masaj yaparak yedirin. Sabah ve akşam temiz bir cilde uyguladıktan sonra gündüz/ gece nemlendirici kreminizi uygulayın. Göz çevresiyle temasından kaçının. (Satıcı firma bilgisi)

Garnier C vitamini serum ne işe yarar?

C vitamini yüz serumu ne işe yarar diye düşünüyorsan, cilt tonunu eşitlemek, cildin daha aydınlık ve parlak görünmesini sağlamak en önemli özellikleri. 3 günde daha eşit tonda ve pürüzsüz bir cilt görünümü veriyor. 6 günde ise koyu lekelerin görünümünde azalma sağlıyor. Hafif ve hızlı emilen bir formüle sahip.

cildimveben.com haberinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Üstteki bilgi oradan alındı.

C vitamini serumu nasıl kullanılır?

  
C vitamini serumunu günlük bakımın bir parçası olarak düşünmek ve rutini bozmadan uygulamak gerekir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temiz cilde masaj şeklinde uygulanmalıdır. Nemlendirici uygulamasından önce ancak tonikten sonra kullanılmalıdır. C vitamini serumunu cilde ince bir tabaka halinde sürülmelidir. (Kaynak: kozmela.com)

Garnier C vitamini serumu gündüz sürülür mü?

 
C vitamini serumunu gündüz kullanırken muhakkak güneş kremi ile birlikte kullanmalısınız. Eğer hassas bir cildiniz varsa, C vitamini serumunu gündüz yerine gece kullanmalısınız. Nedeniyse, yüksek C vitamini konsantrasyonları cildinizi irritasyona ve güneş yanıklarına daha yatkın hale getirebilir.

Yüksek konsantreli bir formüle sahip. %3,5 oranında C vitamini, niasinamid ve salisilik asit içeriyor. Düzenli olarak kullanıldığında günden güne cildin parlak ve aydınlık görünmesini sağlıyor. 3 günde daha eşit tonda ve pürüzsüz bir cilt görünümü veriyor.
 

C vitamini serum ne zaman kullanılmalı?

  
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temiz cilde masaj şeklinde uygulanmalıdır. Nemlendirici uygulamasından önce ancak tonikten sonra kullanılmalıdır. C vitamini serumunu cilde ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Düzenli kullanımda etkisini en kısa sürede görmek mümkündür. (Kaynak: kozmela.com)

DİKKAT! DOKTOR ONAYI OLMADAN ASLA KULLANMAYINIZ! SAĞLINIZ İÇİN RİSKLİ VE TEKLİKELİ OLABİLİR! CİLDİNİZ HASSAS OLABİLİR, ASLA DOKTOR ONAYSIZ KULLANMAYIN

 

C vitamini ve kolajen nasıl kullanılır?

 
C vitamini serum ve kolajen serumu düzenli kullanarak en etkili sonuca ulaşabilirsiniz. Serumları damlalık yardımıyla cildinize uygulayın. Dairesel hareketlerle masaj yaparak iyice yedirin ve emilmesini bekleyin. Ardından makyaj yapabilir, yüzünüzü yıkayabilirsiniz. (KAYNAK: luisbien.com)

Senin için hazırladığımız haberler