Garry Rodrigues'e resmi teklif! 6 milyonluk fark...

29.06.2018 - 12:32 | Son Güncellenme: 29.06.2018 - 12:32

Geçen sezon yaşanan şampiyonluğun en önemli mimarlarından biri olan Garry Rodrigues için Rus ekibi Spartak Moskova'dan transfer teklifi geldi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonlukta büyük payı olan ve gösterdiği performansla Gomis'le birlikte taraftarın sevgilisi olan Garry Rodrigues’in talipleri her geçen gün artıyor.

Akşam'ın haberine göre; Rus temsilcisi Spartak Moskova başarılı kanat oyuncusu için 9 milyon euroluk bir teklif yaptı. 27 yaşındaki oyuncunun menajerinin de önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek Sarı-Kırmızılı idarecilerle bir görüşme yapması bekleniyor. Spartak Moskova'nın teklifini şu an için düşük bulan yöneticiler en az 15 milyon euroda direteceği belirtildi.

MUSLERA'YA TEKLİF VAR

Bunun yanı sıra Uruguay forması ile Dünya Kupası'nda göz kamaştıran ve şu ana kadar gol yemeyen Fernando Muslera'nın da kaleci arayan kulüplerin gözüne girdiği iddia edildi. Bazı Avrupa takımlarının başarılı eldiven için Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çaldığı belirtildi. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Muslera'nın satılmasını kesinlikle istemiyor.

Senin için hazırladığımız haberler