Gary Lineker'in Michael Jordan anısı!

13.05.2020 - 19:22 | Son Güncellenme: 13.05.2020 - 19:23

Eski İngiliz futbolcu Gary Lineker, Chicago Bulls takımının 1997-1998 sezonunu anlatan belgesel olan The Last Dance gösterimdeyken, Michael Jordan ile olan bir anısını anlattı.

59 yaşındaki futbol yorumcusu, golf oynamayı seven Micahel Jordan ile eskiden yaşadıkları bir anıyı sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

"Başlamadan günün galibi olmuştu"

Gary Lineker, bir arkadaşıyla Michael Jordan'ın golf için bahse girdiklerini anıyı şu şekilde anlattı; "Bir perşembe akşamı, menajerimden Michael Jordan'ın golf oynamak için Sunningdale’deki golf kulübüne gelmek istediğini söyleyen telefon aldım. Menajerim kulübün üyesi olduğum için içeri girişte ona yardım edebileceğimi düşünmüştü. 'Michael ve basketboldan iki arkadaşı, pazar günü oynamaya gelecekler' dedi. 'Eğer pazar geleceklerse yanlarında bir üye gerekli ama sorun değil, onlara seve seve eşlik ederim' dedim. Bir telefonla Cumartesi sayının üçten altıya çıktığını söylediler. Yeni grubun içersinde Samuel L. Jackson da vardı ve gelen üç kişi için ek bir kulüp üyesi daha gerekliydi. Bu yüzden eski European Tour oyuncusu arkadaşım Queeny'yi aradım ve yeni gelecek gruba onun eşlik edip edemeyeceğini sordum. Queeny müsait olduğunu söyledi. Sonraki gün arkadaşımla purolarını yakarak bizleri bekleyen Jordan kafilesinin yanına yanaştık. Golfe bahis almayı seven Queeny, Michael'a yaklaştı ve 'Michael, küçük miktarda bahse ne dersin?' diye sordu. Michael bu teklifi kabul etmişti. Queeny, 'Peki ne kadarlık oynamak istiyorsun?' diye ek bir soru daha yöneltti. Michael purosundan derin bir nefes aldı, gözlerinin içine baktı ve gülümseyerek 'Seni ne kadar rahatsız edecekse o kadar oynamak istiyorum' dedi. Başlamadan günün galibi olmuştu bile."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler