Gasperini'den Halil Umut Meler'e tepki: Soyunma odasına gitti

İsa Kethüda
12.02.2025 - 22:54 | Son Güncellenme: 12.02.2025 - 23:12

UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turu play-off ilk maçında Club Brugge, sahasında Atalanta'yı yendi. Maçta hakem Halil Umut Meler'in verdiği penaltı büyük tartışmalara yol açtı.

Gasperini'den Halil Umut Meler'e tepki: Soyunma odasına gitti

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turu play-off ilk maçında Club Brugge, sahasında karşılaştığı İtalyan temsilcisi Atalanta'yı son dakika golüyle 2-1 mağlup etti.

Belçika ekibinin gollerini 15. dakikada Ferran Jutlga ve 90+3. dakikada penaltıdan Gustaf Nilsson kaydetti.

Atalanta'nın tek golünü ise 41. dakikada Mario Pasalic attı.

Hakem Halil Umut Meler'in kararı olay oldu

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Atalanta oyuncusu Isak Hien'in, Club Brugge oyuncusu Gustaf Nilsson'a ceza sahası içinde yaptığı hareket sonrası hakem Halil Umut Meler penaltı noktasına gitti. Meler, VAR'dan gelen onay sonucunda da penaltıyı verdi.

Gasperini soyunma odasına gitti

Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini, hakem Halil Umut Meler'in penaltı kararına oldukça sinirlendi ve Belçika ekibinin skoru 2-1 yapmasının ardından maç bitmeden direkt olarak soyunma odasına gitti.

"Futbol bu değil"

Maç sonrası bir açıklama yapan Atalanta Teknik Direktörü Gasperini, "Futbol, artık futbol olmaktan çıkıyor. Futbolcular aldıkları her temasta, hakemi kandırabilmek için bağırıp kendini yere atıyor. Futbol bu değil. Artık bu oyunun kurallarını anlayamıyorum. Temas etmemek için herhalde oyuncularımın penguenler gibi koşmaları gerekecek" ifadelerini kullandı.

Atalanta - Club Brugge maçı ne zaman?

Atalanta ile Club Brugge arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turu play-off ikinci maçı 8.02.2025 tarihinde İtalya'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler