Gattuso bildiğiniz gibi: 'Karda üstüm çıplak bir şekilde...'

11.12.2017 - 10:00 | Son Güncellenme: 11.12.2017 - 10:00

Serie A'da zor günler geçiren Milan dün akşam Bologna karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle rahat bir nefes aldı. Takımla ikinci maçına çıkan Gennaro Gattuso ise maç sonunda yaptığı açıklamayla geceye damga vurdu.

"Karda üstüm çıplak bir şekilde..."

Bonaventura'nın iki golüyle galibiyete uzanan Milan'da Gennaro Gattuso maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bologna'nın beraberlik golüne çok yaklaştığını ifade eden genç teknik adam, "Kesinlikle savunmamızı geliştirmemiz gerekiyor. Galibiyet için çok mutluyum. Maçtan sonra bütün oyuncularımı tek tek kucakladım. Hafta boyunca takım için neler verdiklerini biliyorum. Ama hala önümüzde uzun bir yol var" dedi.

Gattuso ayrıca Bologna maçıyla birlikte San Siro'da ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıktı. Her zaman olduğu gibi çok heyecanlı olduğunu ifade eden İtalyan teknik adam, "Çocuklarımla oynarken de bu değişmez. Yapım böyle. Oyunu yoğun bir şekilde hissediyorum. 14 yıl bu formayı terlettim. Tekrar bu kulübü temsil ediyor olmak büyük bir gurur. İnsanlar beni saha kenarında gördüklerinde bu onlara garip geliyordur. Ama kesinlikle üşümüyorum. Eğer gerekirse karda üstüm çıplak bir şekilde de durabilirim" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler