Gavi'nin Annesi Kimdir, Adı Ne, Kaç Yaşında? Pique, Shakira'yı Aldattı mı?

Akın Ungan
02.06.2022 - 20:01 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 20:17

Gerard Pique'nin, sevgilisi Shakira'yı, takım arkadaşı Gavi'nin annesiyle aldattığı iddia edildi. Peki Gavi'nin annesi kimdir, adı ne ve kaç yaşında?

Gavi'nin Annesi Kimdir, Adı Ne, Kaç Yaşında? Pique, Shakira'yı Aldattı mı?

İspanyol basının son günlerdeki gündemi, Gerard Pique ile Shakira'nın ilişkisi. Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique'nin, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'yı aldattığı iddia edildi. Pique'nin, takım arkadaşı Gavi'nin annesi ile birlikte olduğu kaydedildi. Peki Gavi'nin annesi kimdir, adı ne ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Shakira Pique'yi, Gavi'nin annesi ile yakaladı

İspanyol basınından El Periodico'nun haberine göre Shakira, Pique'yi başka bir kadınla yakaladı. Pique'nin, Barcelona'dan takım arkadaşı Gavi'nin annesi ile birlikte olduğu iddia edilirken, ihanete uğrayan ünlü şarkıcı Shakira'nın, Pique ile olan birlikteliğini sonlandıracağı belirtildi.

Gavi kimdir, kaç yaşında?

Gavi olarak tanınan Pablo Martín Páez Gavira, 5 Ağustos 2004 tarihinde İspanya'da dünyaya geldi. Real Betis altyapısında futbola başlayan Gavi, 2015 yılında Barcelona altyapısına geçti. Temmuz 2021'de profesyonel sözleşme imzalayarak, a takıma yükselen 17 yaşındaki futbolcu, bu sezon 47 maçta görev aldı. Genç orta saha, 2 gol, 6 asist yaptı.

Gavi'nin annesi kimdir, adı ne, kaç yaşında?

İspanyol basınında yer alan haberlerde Gerard Pique'nin Shakira'yı aldattığı kadının, Barcelonalı genç yıldız Gavi'nin annesi olabileceği belirtildi. Gavi'nin ise olaydan haberinin olmadığı ifade edildi. Yaşanan olayların ardından Gerard Pique'nin ise Shakira'ya "Ben masumum" dediği kaydedildi. Gavi'nin annesi hakkında detaylı billgiler henüz açıklanmadı.

Senin için hazırladığımız haberler