Gazeteci Kenan Erçetingöz Arda Turan - Berkay Şahin kavgasını tüm detaylarıyla anlattı!

11.10.2018 - 21:13 | Son Güncellenme: 11.10.2018 - 18:18

Gazeteci Kenan Erçetingöz Arda Turan - Berkay Şahin kavgasını tüm detaylarıyla, sosyal medya hesaplarından anlattı! 

İşte o sözler:

''Berkay Şahin, mekanda Arda Turan'ın yanına gidip ''eşimi eve yollayayım biz seninle bir erkek erkeğe konuşalım'' diyor. Arda Turan aniden kafayı vuruyor ve Berkay'ın burnu kırılıyor.

Berkay Şahin, tedavi olmak için Ulus'daki Liv Hospital'in Acil'ine gidiyor, bu esnada Arda Turan da acil servis bölümüne silahla geliyor.

Bir odada 2 kişi tartışırken Arda silahını alıp ateş ediyor. Bir silahla hastaneye Arda nasıl giriyor? Savcılık olaya el koymuş durumda ve olayın görüntüleri ellerinde inceliyorlar.

Ben Berkay Şahin'e helalleşme olayını da sordum bana ''evet helalleştik ama benim bir şartım vardı, kamuoyu önünde benden ve eşimden özür dilemesini istemiştim bunu yapmadı, bir de 20 dakika bir odada başbaşa onunla konuşma şartım varı'' cevabını verdi.

Olayı kapatmak ve Berkay Şahin'in şikayetçi olmaması için araya çok önemli kişiler girmiş durumda. Bunların hepsi whatsapp kayıtlarında var. Olay şu an savcılıkta ben de hukuki boyutunu araştırıyorum.

Benim gördüğüm ve konuştuğum Berkay bu konunun peşini asla bırakmayacaktır. Araya giren herkese selamlarını yazmış ama bu konunun sonuna kadar gidilecek. Arda Turan'ın ''bana bir şey olmaz şeklinde'' mafyatik hareketlerinin de ne olacağını hep beraber göreceğiz.''

Senin için hazırladığımız haberler