Adana Demirspor Beşiktaş Maçının 4. Hakemi Kadir Sağlam Hangi Maça Atandı

Salim Manav
17.02.2022 - 15:55 | Son Güncellenme: 17.02.2022 - 16:02

Süper Lig'de 26. haftanın hakemleri açıkladı. Adana Demirspor-Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan görev almazken, karşılaşmasının 4.hakemi Kadir Sağlam Gaziantep - Adana Demirspor maçına atandı. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor Beşiktaş Maçının 4. Hakemi Kadir Sağlam Hangi Maça Atandı

AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasında hakem ve VAR olarak görev yapacak isimleri açıkladı. Listede bir hakemin olmaması dikkat çekti. Önceki gün oynanan ve 1-1 biten Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşmasını yöneten Ali Şansalan'a görev verilmedi.

4. hakemdi yine Adana Demirspor maçına verildi

Adana Demirspor - Beşiktaş maçında 4. hakem olarak görev yapan Kadir Sağlam ise Mavi Şimşekler'in hafta sonunda Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmaya orta hakem olarak atandı.

Murat Sancak, Ali Şansalan'a tepki göstermişti

Adana Demirspor-Beşiktaş mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Şansalan'ın çok kötü maç yönettiğini belirterek, "Buradan Federasyon ile MHK başkanlarına sözüm olsun. Bu hakem eyyamcının teki. Maçı katletti, oyun oynatmadı, futbolcuları saha içerisinde tehdit etti" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler