Gaziantep Basketbol çıkış istiyor!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Gaziantep Basketbol çıkış istiyor!

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Gaziantep Basketbol çıkış istiyor!
Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, ligde kalabilmek için her maçlarının final havasında olacağını söyledi. Markovic, iyi bir kadroya sahip olduklarını ancak puan cetvelinde istemedikleri konumda bulunduklarını dile getirdi.
Uzun vadeye yayma planı
Göreve geldiği günden bu yana takımdaki karamsar havayı dağıtmaya ve toparlamaya çalıştığını anlatan Markovic, dönem dönem başarılı olduklarını ancak bunu daha uzun vadeye yaymaları gerektiğini vurguladı.
Markovic, bu anlamda FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yapılan maçları, kendilerini test etme açısından önemli bir amaç olarak gördüklerini aktararak, şöyle konuştu:
"Son olarak Alman ekibi MHP Riesen ile karşılaşmıştık. Yenilmiş olsak da oyun olarak kötü olduğumuzu söyleyemem. Oyun kalitesi olarak beni tatmin ettiğini bile söyleyebilirim. Bu oyunu Pınar Karşıyaka karşısında da ortaya koyabilirsek, galibiyete uzanacağımızı düşünüyorum."
“Her maç final havasında”
Pınar Karşıyaka'nın ligin iyi ekiplerinden birisi olduğunu anlatan Markovic, "O yüzden çok çalışacağız. Artık uykumuzdan uyanmamız lazım. Ligde kalabilmek için her maçımız final havasında olacak." değerlendirmesinde bulundu.