Gaziantep BB Litsingi'ye kavuştu!

06.01.2016 - 15:40 | Son Güncellenme: 06.01.2016 - 15:40

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un, sezon başında kadrosuna katmaya çalıştığı Francis Litsingi, gecikmeli olarak imzayı attı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un, sezon başında kadrosuna katmaya çalıştığı Francis Litsingi, gecikmeli olarak imzayı attı.

Mavi – beyazlı yönetimin ısrarla kadrosuna katmaya çalıştığı Kongolu futbolcu ile bir buçuk yıllığına anlaşma sağlandı.

Kulüp başkanı Osman Toprak’ın makamında gerçekleşen imza törenine Francis Litsingi’nin yanı sıra menajeri, kulüp basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, futbol şube sorumluları Salih Sezgin ve Mehmet Öztürk katıldılar.

KAMPA KATILIYOR

Çek Cumhuriyeti’nin Sparta Prag takımından transfer edilen 29 yaşındaki yıldız golcü, dün atılan imzaların ardından takımın kamp yaptığı Antalya’ya hareket etti.

Francis Litsingi, bugün yapılacak antrenmandan önce teknik ekip ve yeni arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra çalışmalara başlayacak.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un devre arasında gerçekleştirdiği ilk transfer olan Litsingi, dün özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Yapılan taramalarda her hangi bir sorunun çıkmadığı 29 yaşındaki futbolcu daha sonra notere ve son olarak da kulüp başkanının yanına giderek sözleşmeye imza attı.

GAZİANTEP27 GAZETESİ / MUHARREM TÜRKOĞLU

Senin için hazırladığımız haberler