Gaziantep FK - Ümraniyespor Maçı Hatay'da Oynanacak

Akın Ungan
07.09.2022 - 16:22 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 16:33

Gaziantep FK iç saha maçlarını oynadığı Kalyon Stadyumu'ndaki çalışmalar nedeniyle henüz sahasını kullanamadı. Gaziantep - Ümraniyespor maçı da Hatay'da oynanacak.

Gaziantep FK - Ümraniyespor Maçı Hatay'da Oynanacak

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon iç sahada gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Gaziantep FK, Kalyon Stadyumu'na hasret kaldı. Statta devam eden çalışmalar nedeniyle kulüp, yeni sezonda henüz evine gelemedi.

Ümraniye maçı Hatay'da

Gaziantep FK, iç saha maçlarını oynadığı Kalyon Stadyumu'nda yapılan çalışmalar nedeniyle ligin 6. haftasındaki Ümraniyespor maçını da Hatay'da oynayacak. 10 Eylül Cumartesi günü, saat 20.00'daki müsabaka, Yeni Hatay Stadyumu'nda olacak.

Kulüp açıkladı

Gaziantep FK, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile taraftarlarını konu hakkında bilgilendirdi. Kulüp, açıklamasına "Gaziantep Kalyon Stadyumumuzda, Mayıs ayında başlayan saha zemini yenileme işlemleri büyük bir özveriyle devam etmektedir. Stadyumumuzda yapılan son incelemelerle birlikte, yenilenen saha zemininin henüz tam anlamıyla hazır olmadığı raporu verilmiş olup, bu şartlar altında futbol oynamanın sporcu sağlığı adına sorunlar teşkil edebileceği raporlanmıştır." ifadeleri ile başladı.

Devam eden duyuruda, "Bununla birlikte bir kez daha, Milli Takımımızı da Gaziantep’te ağırlayacak olmamızın getirdiği sorumluluk bilinciyle birlikte Süper Lig’in 6. Haftasında Ümraniyespor ile oynayacağımız karşılaşma Pazar günü saat 20:00’de Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanması kararlaştırılmıştır. Taraftarlarımızdan yaşanılan bu süreçten dolayı özür diliyor, kombine kart ve loca alan satın alan taraftarlarımızın biletleri Hatay’da da geçerli olacaktır." denildi.

Geçen sezon iç saha 1 kez yenildi

Gaziantep FK, geçtiğimiz sezon iç sahada gösterdiği performans ile dikkat çekti. Kalyon Stadyumu'nda oynanan 19 müsabakanın 11'inde galip gelmeyi başaran Gaziantep FK, 7 maçta berabere kalırken yalnızca 1 karşılaşmada mağlup oldu.

Senin için hazırladığımız haberler