Sivas'a Birmingham'dan ikinci transfer

Ali Bozkurt
10.07.2024 - 23:32 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 23:34

Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor, orta sahasına Birmingham'dan Juninho Bacuna transfer etmek istiyor. İşte transfere dair detaylar...

Sivas'a Birmingham'dan ikinci transfer

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona Teknik Direktör Bülent Uygun ile tekrardan Avrupa'ya katılma hedefi ile başlayan Sivasspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Alex Pritchard getiriyor

EMS Yapı Sivasspor, 26 yaşındaki Kurasao'lu oyuncu Juninho Bacuna transfer etmek için tüm şartları zorluyor. Sezon başında Birmingham'dan transfer ettikleri Alex Pritchard oyuncu ikna etmek için devreye girdiği gelen bilgiler arasında.

Süper Lig'den 1 talibi daha var

Yiğidoların yanı sıra yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep FK da Bacuna ile ilgileniyor. Selçuk İnan çok istese de Alex Preitchard ile eski takım arkdaşı olması nedeniyle Sivasspor'a daha yakın.

4.8 Milyon euro bonservis ödendi

Kariyerine Hollanda takımlarından Groningen'de başlayan Hollanda asıllı Kurasao'lu futbolcu, 2018-2019 sezonu yaz transfer döneminde Huddersfield takımına 2.5 milyon euro karşılığında transfer oldu. 3 sezonda 107 maça çıkıp 12 gol 9 asistlik bir performans sergiledi. 2021-2022 sezonunda İskoç ekibi Rangers Bacuna için 2.3 milyon euro bonservis beledi ödedi. 6 aylık Rangers macerası ardından yolu tekrar İngiltere'ye, Birmingham City'e düştü. Toplamda Juninho Bacuna için 4.8 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 

Kariyer zirvesi

Geçen sezon Birmingham forması ile Championchip'te kariyer zirvesini yaşadı. Takımın golcüsü Stansfield'in ardından 9 gol ve 6 asist yaparak 15 gole direkt katkı vererek kariyer zirvesini yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler