Gaziantep FK, Kenan Özer ve Oğuz Ceylan ile uzattı

07.01.2020 - 22:51 | Son Güncellenme: 07.01.2020 - 22:51

TFF Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kenan Özer ile 1 ve Oğuz Ceylan 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Gaziantep Futbol Kulübümüz, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kenan Özer ve Oğuz Ceylan ile yeni sözleşme imzaladı.

Gaziantep Futbol Kulübümüz, devre arası transfer döneminde ilk imzalarını iç transferdeki oyuncularına attırdı. Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Kenan Özer ve Oğuz Ceylan, düzenlenen imza töreniyle birlikte sözleşmelerini uzatacak olan imzayı attılar.

Kulüp Başkanımız Mehmet Büyükekşi ve Genel Sekreterimiz Müslüm Özmen'in de katıldığı imza töreninde, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kenan Özer'in sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmıştır.

Takımımızda sezon başı sözleşmesi sona erecek olan bir başka futbolcumuz olan Oğuz Ceylan'ın sözleşmesi ise 3 yıl daha uzatılmıştır.

Kulübümüze geçtiğimiz sezon devre arası katılan ve şampiyonluk sevinci yaşamayı da başaran Kenan Özer ve Oğuz Ceylan'ı tebrik eder, armamız altında üstün başarılar dileriz.

Senin için hazırladığımız haberler