Gaziantep FK oyuncuları Denizlispor galibiyetini değerlendirdi

03.07.2020 - 23:14 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 23:14

Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Yakutel Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Gaziantep FK'lı oyunculardan Güray Vural, Kana Bıyık ve Kenan Özer açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

"Bugün atanın kazanacağı bir maçtı"

Güray Vural: "Hendek'teki patlamadan dolayı ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Bizim için güzel bir gol oldu. İlk hedefimiz ilk 10 sıra içinde olmak. Kalan son haftalarda da elimizden geleni yapacağız. Çok sıcak bir hava vardı. Nem de vardı. İki takımın da zorlandığını düşünüyorum. Bugün atanın kazanacağı bir maçtı. Önemli olan 3 puanı almaktı."

"3 puanı hak ettik"

Kana Bıyık: "3 puanı hak ettik. Diğer maçlar gibi rahatlamadık. Rakibi daha çok ciddiye aldık ve sonuç geldi. Sadece benim değil arkadaşlarımın yardımıyla güzel bir performans sergiledim. Umarım bu performansı gelecekte de devam ettiririz."

"Yönetimimiz bize iyi kötü prim veriyor"

Kenan Özer: "Sakarya'da patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Bugün 3 puanı mücadele ederek alacağımızı düşünüyorduk. Düşündüğümüz gibi gelişti. Güray'ın harika golüyle galip geldik. Denizlispor'un bulunduğu konum itibarıyla zor bir maç olacağını biliyorduk. Bugün sonuna kadar hak ettik. Yönetimimiz bize iyi kötü prim veriyor. Hem ligi iyi bir yerde bitirmeye çalışacağız, hem de paramızı kazanacağız."

Senin için hazırladığımız haberler