Gaziantep FK oyuncuları Fener galibiyetini değerlendirdi!

19.12.2020 - 21:32 | Son Güncellenme: 19.12.2020 - 21:32

Gaziantep FK haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın Fenerbahçe'yi sahasında 3-1 yendiği maç sonrası Kana-Biyik, Alexandru Maxim, Kenan Özer ve Dicko galibiyeti değerlendirdi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Gaziantep FK, sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.

"Güzel bir maç oldu bugün"

Kenan Özer: Fenerbahçe’ye karşı 3-1 galip gelmek kolay değil. Güzel bir maç oldu bugün. Sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hocamız bugün geç aldı biraz ama rabbim 3. golü atmayı nasip etti. Bu golü babama armağan ediyorum.

Baraj sanki yanlış kurulmuştu. Güray ile konuştuk hatta topun başında. Benim vuracağım taraftaki kısaydı biraz ve çevirmek daha kolay oldu.

"Umarım bu performansımızı sürdürürüz"

Dicko: Bana güvendiği için hocama teşekkür ediyorum. Güzel oynuyoruz ve güzel galibiyetler alıyoruz. Umarım bu performansımızı sürdürürüz.

"Penaltı atışında sakindim"

Alexandru Maxim: Milli maçlar oldu, yolculuklar yaptım ve yoruldum. Maçlara odaklanamadım. Bu gol penaltı olsa bile benim için önemliydi. Takım olarak artık hem içeride hem dışarıda galip geliyoruz. Penaltı atışında sakindim. Bu zamana kadar penaltı kaçırmadım. Bunu da kaçırmadım.

"Terimizin son damlasına kadar savaştık"

Kana-Biyik: Bugün iyi bir oyun oldu. Herkese iyi bir takım ve aile olduğumuzu gösterdik. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk ve ona göre hazırlanmıştık. Terimizin son damlasına kadar savaştık. Sağlık ekibine de beni bu maça hazırladıkları ve yetiştirdikleri için teşekkür ederim.

Senin için hazırladığımız haberler