Gaziantep FK - Samsunspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlandı)

Ali Bozkurt
19.02.2024 - 17:11 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 20:14

TFF yeni karar olarak Süper Lig VAR kayıtlarını açıkladı. Gaziantep FK - Samsunspor VAR kayıtları izle, dinle ve video nerede yayınlandı gibi detaylar haberde.

Gaziantep FK - Samsunspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlandı)

AJANSSPOR HABER

TFF yeni karar alarak karşılaşmaların sona ermesinden sonra VAR ve hakemler arasında yaşananları video olarak yayınlayacağını duyurdu. Peki Gaziantep FK- Samsunspor maçının VAR kayıtları açıklandı mı? İşte VAR kayıtlarına dair detaylar...

Trendyol Süper Li̇g'i̇n 26. haftasında Gazi̇antep Futbol Kulübü i̇le Yılport Samsunspor karşi karşiya geldi. Kalyon Stadyumu'nda zorlu mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Gaziantep FK, 82. dakikada Ogün Özçiçek'in golüyle 1-0 öne geçti, Yılport Samsunspor'un ise bu gole cevabı 90+2'de Lubomir Satka'dan geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla tamamlandı.

VAR devreye girdi

20. dakikada Yılport Samsunspor'un Mouandilmadji ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından iptal edildi. 

Gaziantep FK- Samsunspor maçı hakemleri kimler?

Gaziantep FK - Samsunspor maçını orta hakem Zorbay Küçük yönetti. Yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ile Furkan Ürün yaptı. VAR hakemi ise Atilla Karaoğlan oldu.

Yumruk yumruğa kavga

Gaziantep FK ve Samsunspor arasındaki mücadelenin sona ermesinin ardından Gaziantep FK futbolcusu Papy Djilobodji, Samsunspor'lu Flavien Tait'e yumruk attı! 

VAR uyardı

Papy Djilobodji'nin, Flavien Tait'e yumruk atmasının ardından olaya VAR müdahil oldu. VAR hakemi Atilla Karaoğlan, orta hakem Zorbay Küçük'e ikili arasındaki kavga hakkında uyarıda bulundu.

Soyunma odasına kadar gitti

VAR tarafından uyarılan hakem Zorbay Küçük, önce pozisyonu izledi, ardından Papy Djilobodji'ye kırmızı kart göstermek için soyunma odasına gitti.

VAR kayıtları ne zaman ve hangi kanalda açıklandı?

TFF, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtları 20 Şubat Salı günü saat 20.00’de TFF YouTube kanalından yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler