Gaziantep FK Başkan Adayı Erol Bulut'u İstemedi

Ali Bozkurt
23.01.2023 - 15:05 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 15:13

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'da yeni başkanın Tolga Batallı olacağı kesinleşirken yeni başkan teknik direktör Erol Bulut ile çalışmak istemedi. Detaylar...

Gaziantep FK Başkan Adayı Erol Bulut'u İstemedi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'da tekbik direktör Erol Bulut krizi yaşanmaya devam ederken yeni başkan adayı şartını belirledi. Gaziantep FK'da yeni başkan adayı Tolga Batallı, Erol Bulut ile yollarını ayırmak istedi. Detaylar...

Yeni başkan Erol Bulut'u istemedi

Gaziantep FK'da başkan adayı Tolga Batallı, teknik direktör Erol Bulut ile çalışmayı düşünmüyor. Batallı resmen başkan olduktan sonra Batallı ile yollar ayrılacak.

9 maçtır galibiyet yok

Son olarak ligin 10. haftasında konuk olduğu Arabam.com Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Gaziantep FK, sonraki 9 karşılaşmada 3 puan sevinci yaşayamadı. Kırmızı-Siyahlı ekip son oynanan Sivasspor maçında da 2-1 mağlup olarak 3 puan hasretini 9 maça çıkardı.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Gaziantep FK'nın bulunduğu Trabzon-İstanbul uçağında kavga çıktı
Habere Git

Ligdeki 19. maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgiyle sahadan ayrılan Gaziantep FK 19 puan toplayabildi. Gaziantep FK, ligin 21. haftasında 28 Ocak Cumartesi günü deplasmanda MKA Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Gaziantep FK başkan adayı Tolga Batallı kimdir?

Süper Lig ekini Gaziantep FK^nın tek başkan adayı olan Tolga Batallı, 1978 yılında, Gaziantep'te dünyaya geldi. Batallı, üniversiteyi 1996-2000 yılları arasında, İstanbul Yeditepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni (İngilizce) tamamladı.

ABD'de eğitim aldı

Tolga Batallı, eğitimine lisansüstü ile devam etti. 2000-2004 yılları arasında ABD'ye giden Batallı, Master of Business Administration, (E-commerce), Sandiego National University'de lisansüstü eğitim aldı.

İlgini Çekebilir
"Adaylık konusunu düşünebilirim"
Habere Git

Tolga Batallı hangi şirketin sahibi?

Gaziantep FK'da başkanlık için tek aday olan başarılı işinsanı Tolga Batallı, Acme Holding'in kurucusu oldu. Acme Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi yapan Batallı, Eski Devlet Bakanı Mehmet Batallı’nın oğludur. 

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler