Trabzonspor, Antep'te 3 puan arıyor! İşte muhtemel 11'ler...

02.10.2020 - 11:00 | Son Güncellenme: 02.10.2020 - 11:11

Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Trabzonspor'da hangi futbolcular oynayamayacak? Eddie Newton nasıl bir 11'i sahaya sürecek. Maç öncesi gelişmeler...

Trabzonspor, Antep'te 3 puan arıyor! İşte muhtemel 11'ler...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 4.haftasında bu akşam Trabzonspor deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Maç saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak? Trabzonspor nasıl bir 11 ile sahaya çıkacak? Detaylar haberimizde…

Gaziantep FK -Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Gaziantep FK  ile Trabzonspor arasında oynanacak mücadele Kalyon Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak ve maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele beIN Sports’tan naklen yayınlanacak. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasında tüm gelişmeler Ajansspor’da olacak.

Trabzonspor’daki eksikler

3 puan hesapları yapan Trabzonspor’da uzun süreli sakat oyuncular Trondsen ile Hosseini’nin tedavisi sürüyor. Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi ve yeni transferlerden Plaza kadroda yok. Sumudica’nın çalıştırdığı Gaziantep FK’da ise eksik oyuncu bulunmuyor.

İki takımın muhtemel kadrosu

Gaziantep FK Muhtemel 11: Günay, Olkowski, Djilobodji, Tosca, Kana-Biyik, Morais, Jefferson, Güray, Maxim, Andre, Muhammed Demir.

Trabzonspor Muhtemel 11: Erce Kardeşler, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Edgar Ie, Marlon, Flavio, Ahmet Canbaz, Baker, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Afobe.

Senin için hazırladığımız haberler