Gaziantep FK'nın Sumudica'nın yerine düşündüğü isim belli oldu!

İsa Kethüda
26.02.2024 - 20:20 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 20:33

Son dakika haberleri. Marius Sumudica ile yollarını ayırmaya hazırlanan Süper Lig takımı Gaziantep FK'nın, Rumen hocanın yerine getireceği isim belli oldu.

Gaziantep FK'nın Sumudica'nın yerine düşündüğü isim belli oldu!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de topladığı 28 puanla küme düşme hattında yer alan Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı.

Gazianterp FK, Ömer Erdoğan ile görüştü

Rumen çalıştırıcı ile yollauını ayıran Kırmızı-Siyahlı takımda başkan Memik Yılmaz'ın, teknik direktörlük görevi için Ömer Erdoğan ile görüştüğü belirtildi. Ayrıca Gaziantep FK'da Ömer Erdoğan ile birlikte Servet Çetin de hoca adayları arasında yer alıyor.

En son Alanyaspor'u çalıştırdı

Ömer Erdoğan, son olarak Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da görev yapmıştı. 29 Eki 2023 tarihinde Akdeniz ekibiyle yollarını ayıran 46 yaşındaki teknik adam, söz konusu görev aldığı 16 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 16 puan toplamış ve maç başına da 1.00 puan ortalaması yakalamıştı.

İlgini Çekebilir
Havalimanında büyük kavga! Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı
Habere Git

Çalıştırdığı takımlar

Gaziantek FK'nın görüştüğü Ömer Erdoğan kariyerinde Alanyaspor dışında Ankaragücü, Hatayspor, Karagümrük'ü çalıştırdı. Erdoğan ayrıca Bursaspor ve Eskişehirspor'da da yardımcı antrenörlük görevi yaptı.

Gaziantep FK, Antalyaspor ile karşılaşacak

Öte yandan son lig maçında sahasında Başakşehir'e 2-0 mağlup olan ve ligde 28 puanla 17. sırada yer alan Gaziantep FK, bir sonraki maçını Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak.

İlgini Çekebilir
Tahkim Kurulu'ndan Icardi kararı! Galatasaray'ın itirazı değerlendirildi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler