Gaziantep FK'ya Brezilyalı forvet

15.08.2020 - 09:28 | Son Güncellenme: 15.08.2020 - 09:42

Son dakika Gaziantep FK transfer haberleri... Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep FK, forvet hattını güçlendirmek istiyor. Siyah-kırmızılı ekip, Brezilya'da Gremio takımında forma giyen Andre'yle anlaşma sağladı! Peki Gaziantep FK'nın transferde anlaşma sağladığı Andre kimdir, kaç gol attı? İşte detaylar...

Gaziantep FK'ya Brezilyalı forvet

Süper Lig'in sıkı ekiplerinden biri olan Gaziantep FK, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Forvet hattına takviye yapmak isteyen siyah-kırmızılılar, aradığı forveti Brezilya'dan buldu.

Sumudica onay verdi

Gaziantep Güneş'ten Ali Budak'ın haberine göre Gaziantep FK, Gremio'da forma giyen 29 yaşındaki Andre ile prensipte anlaşmaya vardı. Teknik direktör Marius Sumudica'nın da onay verdiği futbolcunun transferinin sonuçlanması bekleniyor.

Sözleşmesinde 1 yıl daha var ama...

Öte yandan Gremio ile olan sözleşmesi 2021 yılının sonunda bitecek olan Andre ise kulübüyle karşılıklı olarak anlaşarak ayrılma kararı verdi.

TRT Spor'da yer alan habere göre ise; Gazişehir FK'nın Brezilya'nın Gremio takımından alınan yeni santrforu Andre, çarşamba günü takım kampına katılacak. 

Andre kimdir?

André Felipe Ribeiro de Souza, 27 Eylül 1990 doğumlu 1,84 boyundaki Brezilyalı forvet. Sağ ayağını kullanan 29 yaşındaki futbolcu daha önce kariyerinde Santos, Dinamo Kiev, Bordeaux, Atletico Minerio, Vasco de Gama, Sport Recife, Corinthias, Sporting Lizbon ve Gremio formaları giydi.

Kariyer istatistikleri

Kariyerinde 296 maça çıkan Andre toplamda 83 gol atıp 19 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler