Gaziantep rahat turladı

25.11.2020 - 19:02 | Son Güncellenme: 25.11.2020 - 19:05

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Gaziantep, Serik Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig ekibi Gaziantep sahasında, 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor'u ağırladı.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan maçı 3-0 kazanan Gaziantep adını bir üst tura yazdırdı.

Kırmızı siyahlı takıma galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Andre, 72. dakikada Mirallas ve 76'da Muhammet Demir kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

20. dakikada sol kanattan ceza sahasına sokulan Furkan Soyalp, hemen arkasından gelen Felipe'ye topu bıraktı. Kaleyi çaprazdan gören pozisyonda Brezilyalı oyuncu, kaleci Ahmet Özden'in sağından topu filelere bıraktı: 1-0.

72. dakikada Gaziantep FK, farkı Mirallas ile 2'ye çıkardı. Orta sahadan getirdiği topu, ceza sahası yakınlarına kadar taşıyan Maxim, sol kanattan desteğe gelen Mehmet Erdem Uğurlu'ya meşin yuvarlağı aktardı. Bu oyuncunun ceza sahasına girer girmez yerden yaptığı ortayla kaleciyi cepheden gören pozisyonda buluşan Mirallas, kalecinin sağından topu ağlara göndererek skoru 2-0'a taşıdı.

76. dakikada orta sahada topla buluşan ve bir süre top süren Olkowski'nin pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Maxim, önünü boşalttıktan sonra çaprazdan sert bir şut çekti. Kaleci Ahmed Özden'den dönen meşin yuvarlağı iyi takip eden Muhammet Demir, kalecinin solundan farkı 3'e çıkardı: 3-0.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler