Gaziantep FK Montpellier'den Ayrılan Ambroise Oyongo'yu Transfer Etti

Akın Ungan
13.07.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 22:28

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Montpellier'den ayrılan sol bek Ambroise Oyongo'yu transfer etti. Fransız futbolcu sağlık kontrollerinden geçti.

Gaziantep FK Montpellier'den Ayrılan Ambroise Oyongo'yu Transfer Etti

Teknik Direktör Erol Bulut önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep FK, transfer konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Spor Toto Süper Lig ekibi, bir futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı.

Ambroise Oyongo ile prensip anlaşmasına varıldı

Gaziantep Pusula'nın haberine göre Gaziantep FK yönetimi, Ligue 1 temsilcici Montpellier'den ayrılan Ambroise Oyongo ile prensip anlaşmasına vardı. Kamerunlu futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek için Türkiye'ye geldi.

Haberde, geçtiğimiz gün öğleden sonra İstanbul'da özel bir hastanede sağlık kontrollerinde geçtiği belirtilen Ambroise Oyongo'nun takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası'na geçtiği ifade edildi. Gaziantep FK ile anlaştığı belirtilen oyuncunun resmi imzaların atılmasının ardından takımdan ayrı olarak çalışmalarına başlayacağı kaydedildi.

Ambroise Oyongo kimdir?

22 Haziran 1991 doğumlu Ambroise Oyongo, ülkesi Kamerun'un Cotonsport takımında futbola başladı. New York RB, Montreal, Krasnodar ve Montpellier gibi kulüplerde forma giyen 31 yaşındaki sol bek, geçtiğimiz sezon Fransız kulüple 13 karşılaşmada görev aldı. Oyongo, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler