Gaziantepspor başkanı Radyospor'a konuştu. Kampanya başlatıyoruz!

09.01.2018 - 17:35 | Son Güncellenme: 09.01.2018 - 17:35

Bir dönem kapatılması gündeme gelen Türk futbolunun köklü kulübü Gaziantepspor adına başkan Huzeyfe Durmaz önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Durmaz, kulübe destek kampanyası başlatacaklarını ifade etti.

'Yarın banka hesap numaralarını açıklıyoruz. Kampanya başlatıyoruz'

Huzeyfe Durmaz, "Biz kulübü kapatmak için gelmedik. Yardım eli gelmezse kapanacağı konusunda görüş bildirdik ve bu konuda açıklama yaptık ancak yanlış anlaşıldı. Gaziantepspor kulübünü kapatacak cesaretli birisi var mı? Kulüp destek gelmezse otomatik olarak kapanır. Biz yarın banka hesap numaralarını açıklayacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz. Gaziantep şehrinin 2,5 milyon nüfusu var. Borçları kapatabiliriz. Ödeme yapamayacak 1 milyon kişiyi ayırırsak 1,5 milyon kişiden ortalama 100 TL verse 150 milyon TL toplanır hatta 37 milyon kasada kalmış olur. Gazişehir ile birleşme konusuna da görüşebilirz. Fakat bu konuda henüz bir görüşme geçmedi." ifadelerini kullandı.

'Cenk Tosun'un transferinden yetiştirme bedeli gelecek'

Durmaz ayrıca, "Futbolcularımız hakkında teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda hareket ettik. Bazen böyle sıkıntılar olabilir. Cenk Tosun'un transferi sonrasında yetiştirme bedeli olarak 270 bin ile 400 bin arasında bir bedel gemesini bekliyoruz. Zaten hesaplarda icra var oraya gelirse hemen gider ama borcumuz ödenmiş olur." ifadelerini kullandı

Senin için hazırladığımız haberler