Gaziantepspor çalışanları eylem yaptı! Tazminatlarımızı...

Ali Bozkurt
13.06.2022 - 23:20 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 23:28

Bir zamanlar Süper Lig de oynayan ve daha sonra amatöre kadar düşüp kapatılan Gaziantepspor da eski çalışanları tazminatlarını almak için eylem yaptılar.

Gaziantepspor çalışanları eylem yaptı! Tazminatlarımızı...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de başarılı sezonlar geçirdikten sonra borçlardan dolayı küçülmeye giden ve daha sonra Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen Gaziantepspor da eski çalışanlar henüz haklarını alamadılar. Çalışanlar düzenledikleri eylem ile haklarını istediklerini ifade ettiler. İşte detaylar...

''Haklarımızı almak istiyoruz''

Gaziantepspor'un eski stadyumu karşısında bulunan Demokrasi Meydanı’nda eylem yapan eski çalışanlar, tazminatlarını alana kadar eylemlerini sürdüreceklerini dile getirdiler. Gaziantep27 haberine göre, "Sonuna kadar hakkımızı Arayacağız. 62 gündür eylemimizi sürdürüyoruz. Elbet sesimizi duyurur ve hakkımızı alırız. Bizlere de Gaziantepspor’a da yazık ettiler. Evimize gitmiyoruz buradayız'' diyerek eylemlerini sürdüreceklerini açıkladılar.

Gaziantepspor kapatıldı mı?

2016-17 sezonunun sonunda Süper Lig'e veda ederek TFF 1. Lig'e düşmüştür. Orada da tutunamayan Gaziantepspor alt liglere düşmüştür. Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen köklü kulüp 2019-20 sezonunda borç batığına saplanmış ve iflas ederek kapatılmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler