Gaziantepspor kongresinde gerginlik!

06.08.2017 - 19:16 | Son Güncellenme: 06.08.2017 - 19:16

AJANSSPOR / BURHAN KOMŞU - Gaziantepspor'un geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamayan ve ertelenen olağanüstü kongresi gergin başladı. Divan kurulu seçimi için Mutlu Özpineci'nin çoğunluk sağladığının anons edilmesi üzerine Hasan Şahin ve ekibi itiraz etti. Salonda gergin anlar yaşanmaya devam ediyor.

Saat 16:00'da kalyon Arena'da başlayan kongrede divan seçimleri yapılıyor. Başkan adayları ve yönetim kurulları ile birlikte hazirun cetveline imza atan isimler salona girerek seçim saatini beklemeye başladı. Divan kurulu seçimi öncesi her iki adayın ayrı ayrı delegelerin oylamasına açık oylama usulü ile sundu. Divan kurulu seçimi için Mutlu Özpineci'nin çoğunluk sağladığının anos edilmesi üzerine Hasan Şahin ve ekibi itiraz etti. Salonda gergin anlar yaşanmaya devam ediyor. Divan kurulu seçimi krizini çözmek için başkan adayları ortak bir kararda buluştu. Sayıları net bulmak için listeye bakılarak eller tek tek sayılacak.

Bir çok seçenek sunularak divan kurulu krizini çözmek için uğraşan başkan adayları sorunu her iki taraftan üçer kişi belirlenerek mutlu sona bağlandı. Gaziantepspor Genel kurulunda Divan başkanlığına Avukat Sermet Atay gelirken, başkan yardımcısı ise Yaşar Sağlam oldular. Divan kurulu krizi çözüldü.

Öte yandan Gaziantepspor'da İbrahim Kızıl yönetiminin kongre üyelerini ibra ettiği belirtildi.

HABER/AJANSSPOR: BURHAN KOMŞU

Senin için hazırladığımız haberler