Gaziantepspor'a teknoloji sponsoru! Anlaştılar!

16.02.2018 - 14:52 | Son Güncellenme: 16.02.2018 - 14:52

Son dönemlerde mali problemlerle gündemde olan Gaziantepspor Kulübü işbirliği anlaşması yaptı. Dünya’da bir ilki gerçekleştirerek spor kulüplerine ücretsiz mobil uygulama sunan ve kulüpler için fark yaratacak birçok yeni teknoloji ve sistem geliştiren Juubel, Gaziantepspor ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Gaziantepspor’a mobil destek

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz ve Juubel kurucu ortağı Mustafa Bulut’un katılımıyla imzalanan anlaşma kapsamında Juubel desteği ile Gaziantepspor’un App Store ve Android Store’de ücretsiz mobil uygulaması yer alacak.

Juubel tarafından Gaziantepspor için ücretsiz geliştirilen mobil uygulama ile taraftarlar güncel haberler, canlı skor, anlık bildirimler, takım bilgileri, birçok etkinlik ve taraftar platformlarının yanı sıra zengin ürün çeşidi ile donatılacak Gaziantepspor Online Store Mağazası’ndan alışveriş yapabilecek.

Spor kulüplerinin yeni gelir modeli

Merkezi İsviçre’de bulunan ve Türkiye’de faaliyetlerine 2017 yılında başlayan spor teknolojileri firması Juubel, kulüplerin en büyük ihtiyaçları olan yeni gelir modelleri yaratmak, daha çok taraftar edinmek ve taraftar, sponsor, sporcu, yönetim arasındaki bağları güçlendirmek konularında hizmet sağlıyor. Yeni teknolojileri kulüplere maliyet yansıtmadan sağlayan Juubel, bu özelliğiyle “sporun teknoloji sponsoru” olarak görev alıyor ve dünyada bir ilki gerçekleştiriyor.

Senin için hazırladığımız haberler