Gaziantep FK ile Hatayspor berabere kaldı! Ateş hattından çıkamadılar

Akın Ungan
05.05.2024 - 20:57 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 21:07

Süper Lig'de düşme hattında olan Gaziantep FK ile Hatayspor karşılaştı. Hatayspor'un yeni teknik direktörü Özhan Pulat ilk maçında 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep FK ile Hatayspor berabere kaldı! Ateş hattından çıkamadılar

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Gaziantep FK ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Kalyon Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele 1-1 berabere sona erdi.

Perdeyi ev sahibi açtı

Maçın gol perdesini Gaziantep açtı. 12'inci dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Draguş ceza sahası sağ çaprazdan sert vurdu, top üst direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Djilobodji topu ağlara gönderdi.

3 dakika sonra cevap geldi

Gaziantep'in sevinci uzun sürmedi. Hatayspor, 15'inci dakikada beraberliği sağladı. Ghoulam sol kanattan uzun bir taç atışı kullandı. Kilama'nın ön direkteki kafa vuruşu savunmaya da çarparak ağlara gitti.

İlgini Çekebilir
Cim Bom, şampiyonluk havasına girdi! Sivasspor...
Habere Git

İki takım da düşme hattından çıkamadı

Düşme hattında bulunan iki takımın arasında oynadığı maç beraberlikle sonuçlandı. Gaziantep, 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak 35 puanla 17'inci sırada yer aldı. Hatayspor ise 7 galibiyet, 13 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 34 puan topladı ve 18'inci sırada kaldı.

Özhan Pulat dönemi beraberlikle başladı

Hatayspor'da Volkan Demirel'in istifasının ardından göreve getirilen Özhan Pulat, takımın başında çıktığı ilk maçta berabere kaldı. Özhan Pulat daha önce Adanaspor'da teknik direktörlük deneyimi yaşamış ve çıktığı 7 maçta 2 galibiyet, 5 mağlubiyet almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler