Gaziantep FK'lı Golcü Joao Figueiredo Deprem Anını Anlattı

13.02.2023 - 15:06 | Son Güncellenme: 13.02.2023 - 15:41

Gaziantep FK'nın Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo deprem anını anlattı. 26 yaşındaki oyuncu deprem sırasında Antalya'da kaldığını söyledi.

Gaziantep FK'lı Golcü Joao Figueiredo Deprem Anını Anlattı

AJANSSPOR-HABER

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık iki büyük deprem 10 ili sarstı ve ülkeyi derin yasa boğdu. Gaziantep FK'nın Brezilyalı golcüsü Joao Figuiredo, deprem anına yaşadıklarını ülkesinin basınına anlattı.

"Antalya'da kalmaya karar verdim"

Antalyaspor maçı sonrası bir gün iznini Antalya'da kullanan ve takımla şehre dönmediğini belirten oyuncu "Eşim 2 ay önce doğum yaptı ve Brezilya'da. Yalnız olduğum için maçtan sonra 1 gün daha Antalya'da kalmak istedim. Antalya kaliteli otelleri ile turizm açısından bilinen bir şehir." dedi.

"Antalya'da bile hissedildi"

Depremin Antalya'dan bile hissedildiğini söyleyen Brezilyalı "Arabalarda yatanlar ve farklı yerlerde çadır kuranlar var. Tesislerde kalanlar olduğunu da biliyorum. Eve dönemedikleri için takım otobüsünde bile kalanlar olduğunu biliyorum. Havalar da bir hayli soğuk. Bütün Türkiye trajediyi yaşadı. Deprem Antalya'da bile hissedildi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Karar çıktı! Ligden çekilenlerin rakiplerine 3 puan
Habere Git

Gaziantep FK ligden çekildi

Depremzede takımların ligden çekilme talebi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kabul edildi. Aralarında Gaziantep FK'nın da bulunduğu takımlar; Hatayspor, Yeni Malatyaspor, Adanaspor, Adıyaman FK, Diyarbekirspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu FK ve Malatya Arguvan Spor şeklinde.

Senin için hazırladığımız haberler