Gazişehir'in golcüsünden Süper Lig ve Gomis mesajı!

15.02.2018 - 15:20 | Son Güncellenme: 15.02.2018 - 15:20

Gazişehir'in golcüsünden Süper Lig ve Gomis mesajı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep’te forma giyen golcü futbolcu Özgür Can Özcan, İstanbulspor ile oynayacakları maçı mutlaka kazanmak istediklerini söyledi. Hedeflerini anlatan 29 yaşındaki forvet oyuncusu, “Hedefim daha çok gol atmak. Amacımız Süper Lig” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Özgür Can Özcan’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

5-2 kazandıkları Adanaspor maçı hakkında

Bu hafta güzel bir galibiyet aldık. İkinci yarıya iyi başladık. Süper Lig’e çıkma hedefimiz var. 4 galibiyetlik bir seri yakaladık. İstanbulspor ile oynayacağımız maçla birlikte bu seriyi devam ettirmeyi planlıyoruz.

"İstanbulspor maçı 6 puanlık bir maç"

Bizim ligimizde her şey mümkün. Her türlü sonuç çıkabiliyor. Orta sıralardaki takımlar bir anda Play-Off potasında yer alabiliyor. İstanbulspor sert bir takım. Bu sene iyi maçlar oynuyorlar. Ümraniyespor’u yendiler. Bizim için zor bir maç olacak. İstanbulspor da hedeflerimiz açısından bir rakip. Bu hafta üst sıralardaki rakipler aralarında oynayacak. Kazanırsak 6 puanlık bir maç olacak. Adanaspor maçını unuttuk. İstanbulspor maçına ciddiyetle hazırlanıyoruz. Kazanırsak önemli bir avantaj olacak.

"Erkan Sözeri ile çıkışa geçtik"

Sezona Hüseyin hoca ile başladık. İşler iyi gitmedi. Erkan Sözeri geldikten sonra daha çok mücadele etmeye başladık. Olumlu yansıdığını düşünüyorum. Erkan Hoca ile çıkış yakaladık. Rizespor ve Balıkesirspor maçlarını hariç tutuyorum. Bireysel olarak ilk yarı çok fazla forma şansı bulamadım. Sonradan oyuna giriyordum. İlk 11 ile sonradan girmek arasında fark var. İkinci devrede şans bulmaya başladım. Son maçlar benim açımdan iyi gidiyor. İnşallah gol atmaya devam edeceğim. Mahcup olmak istemiyorum. Osman Özköylü’ye karşı herhangi bir husumetim yok. Ona karşı oynadığım maçlarda performansımın yukarıya çıkması tesadüf, şans diyelim.

Gaziantepspor da aynı şehrin bir takımı. Gönül isterdi ki onlar da üst sıralarda yer alsın. İki takımdan biri Süper Lig’i mutlaka temsil etmeli. Gaziantepspor bu şehri Süper Lig’de temsil etmişti. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum ama yanlış politikaların zararını görüyorlar. Genç arkadaşlarımız orada ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Onların verdiği mücadeleye saygı duymak lazım. Oradaki genç kardeşlerimiz alkışı hak ediyor.

"Galatasaray'da olsam yedek kalırdım, Gomis gerçeği var"

Bir dönem Galatasaray’da oynadım. Kendime her zaman güveniyorum. Şu an orada olsaydım kadroda forma şansı bulmam zor olurdu. Alternatif bir futbolcu olarak kulübede bekliyor olurdum. Çünkü Galatasaray’da Bafetimbi Gomis gibi bir gerçek var. Çok başarılı maçlar oynuyor ve takıma büyük katkı sağlıyor.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler