Gece 03.00'e kadar Diego Costa pazarlığı!

08.09.2017 - 09:42 | Son Güncellenme: 08.09.2017 - 09:42

Gece 03.00'e kadar Diego Costa pazarlığı!
Fenerbahçe’nin transferin son günlerinde kadrosuna katarak büyük sükse yapmayı hedeflediği Diego Costa ile dün gece 03.00’e kadar süren görüşmelerden sonuç çıkmadı.
Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe transfer döneminin son günlerinde büyük bir bomba patlatmak için girişimlerde bulunurken Chelsea’nin yıldızı Diego Costa için görüşmeleri arttırdı. 
Hatta yıldız futbolcunun menajeri de İstanbul’a gelerek yöneticilerle yüz yüze görüşmeler yapmaya başladı. 
Hem Chelsea’ye hem de Costa’ya cazip teklifler sunan Sarı-lacivertliler bu transferde bir türlü sonuca ulaşamadı. 
Geçtiğimiz gece saat 03.00’e kadar görüntülü görüşmeler gerçekleşirken, oyuncunun bir türlü ikna edilememesi sebebiyle hava olumsuza döndü. 

UMUTLAR HENÜZ BİTMEDİ AMA...

Yine de transferin son günü olan bugün Fenerbahçe İspanyol forvet için girişimlerde bulunmaya devam edecek. 

Ancak transferin artık gerçekleşme ihtimalinin çok düşük olduğu öğrenildi. Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da bu transfer için şartları mümkün olduğunca zorlamasına rağmen görüşmeler istenilen düzeye gelmeyince transfer çıkmaza girdi.

AYKUT KOCAMAN: "COSTA'NIN TRANSFERİ ÇOK YAKINDI AMA..."

Aykut Kocaman da Diego Costa’nın transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu... 

Kocaman, “Costa’nın transferi çok yakındı. Fakat sonra sonuç olarak olumsuz oldu. Transferde artık son gün. Son hamleler için bütün takımlar açısından transfer yapılabilir bir durum. 2-3 oyuncuyla temastayız. Son bir hamle ihtimalimiz yüksek. Ofansif bir oyuncu ya da kenar oyuncusu transferi olabilir. Üç oyuncudan birini alacağız. Forvete de bir takviye olabilir. Kenar için de görüşme var ama orta sahada iki yönlü bir isme de ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

JANSSEN İÇİN YOKLAMA

Transferin bitimine saatler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, Tottenham’da forma giyen Vincent Janssen’i gündemine aldı. 

Forvet bölgesinde görev yapan Hollandalı futbolcu için nabız yoklayan Kanarya, İngiliz kulübünün tavrına göre harekete geçecek.
Senin için hazırladığımız haberler