Gece yarısı transfer gelişmesi! Fenerbahçe, Olympiakos ile anlaştı ama...

05.09.2024 - 01:01 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 01:06

Fenerbahçe ile Olympiakos, Ryan Kent'in transferi konusunda anlaşma sağladı. Fakat Kent, Sarı-Lacivertliler'den ayrılarak Yunanistan'a gitmek istemedi.

Gece yarısı transfer gelişmesi! Fenerbahçe, Olympiakos ile anlaştı ama...

Yeni sezona teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde başlayan Fenerbahçe'de Ryan Kent krizi devam ediyor. Portekizli teknik adamın kadro planlamasında yer almayan yıldız futbolcu takımdan ayrılmak istemiyor.

Olympiakos Kent için harekete geçti

Gazzetta GR'de yer alan habere göre Yunanistan Ligi temsilcisi Olmypiakos, Fenerbahçe'de ayrılması gündemde olan Ryan Kent'i transfer listesine aldı. Olympiakos, Kent için Sarı-Lacivertliler ile temasa geçti.

Kulüpler anlaştı

Haberde Fenerbahçeli yetkililer ile görüşme gerçekleştiren Olympiakos yönetiminin Ryan Kent transferinde anlaşma sağladığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer açıklaması! UEFA kadrosu tamam...
Habere Git

Kent, Yunanistan'a gitmek istemedi

Fakat transfer döneminde birçok takımdan teklif alan Ryan Kent, daha önce olduğu gibi Olympiakos'u da reddetti. İngiliz futbolcu, Yunanistan'a gitmek istemedi.

Kent'in Fenerbahçe performansı

1 Temmuz 2023 tarihinde Rangers'tan ayrılıp Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, çıktığı 19 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler