Gece yarısına kadar süren flaş görüşme! Ali Koç'un şartı...

01.12.2021 - 09:01 | Son Güncellenme: 01.12.2021 - 10:33

Fenerbahçe'de, İzmir'de 1-1 biten Göztepe maçının ardından soluğu soyunma odasında alan Başkanı Ali Koç, teknik direktör Vitor Pereira ile görüştü! İşte detaylar...

Gece yarısına kadar süren flaş görüşme! Ali Koç'un şartı...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İzmir'de 1-1 biten Göztepe maçının ardından soluğu soyunma odasında aldı. Futbolcular takım otobüsüne bindikten sonra baş başa kalan Başkan Koç ile Vitor Pereira arasındaki görüşme neredeyse gece yarısına kadar sürdü. İşte o görüşmenin detayları...

Fenerbahçe'nin Göztepe ile 1-1 berabere kalması sert rüzgârlar estirdi. Son 6 lig maçında tek galibiyetini Galatasaray'a karşı alan Sarı-Lacivertlilerde taraftar, teknik direktör Vitor Pereira'yı tartışmaya açtı.

Pereira'ya tepki büyüyor

Portekizli çalıştırıcı, sürekli rotasyon yapması ve takımın en iyi ismi İrfan Can'ı oyundan alması nedeniyle eleştirildi. Bu eleştirilerin dışında Başkan ve yönetimin de Vitor Pereira'ya tepkisi büyüyor.

Derbi öncesi yola devam mesajı

Galatasaray derbisi öncesi "Sonuç ne olursa olsun hocamızın arkasındayız" diyerek tüm eleştirilere set çeken Koç, maçtan sonra soluğu soyunma odasında aldı.

Soyunma odasında baş başa görüşme

Sabah'ta yer alan habere göre; Futbolcular takım otobüsüne bindikten sonra Başkan Koç ile Pereira, Gürsel Aksel Stadı'nda baş başa kaldı.

Gece yarısına kadar sürdü

Görüşme neredeyse gece yarısına kadar sürdü. İkilinin yaptığı konuşmanın içeriğine dair detaylar sır olarak kaldı.

Ya seri galibiyet ya da yaptırım

Ancak kulislerde, Başkan'ın Pereira'ya son şansı verdiği, devre arasına karar galibiyet serisi istediği ve aksi halde yaptırım uygulamak zorunda kalacaklarını bildirdiği konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler